2777
2789
عنوان

از اون روزای پر استرس تا الان🗓

947 بازدید | 29 پست

•یادمه پارسال همین روزا تا کنکور تیر چند روزی مونده بود و از اون طرف اعلام نتایج نهایی هم بود یه بازه‌ی پُر از استرس تو دلم پر از سوال بود. نکنه خراب کرده باشم نهایی ها رو؟ نکنه زحمتم به باد رفته باشه؟ نکنه اونی نشم که می‌خوام؟

ولی الان که برگشتم عقب و اون لحظات رو می‌بینم می‌گم کاش به خودم بیشتر اعتماد می‌کردم کاش کمتر خودمو اذیت می‌کردم.اگه تو هم امسال کنکوری‌ای و داری روزای آخر رو می‌گذرونی یا پشت کنکوری سال بعدی هستی یه خواهش دارم این روزا رو نسوزون حتی اگه خسته‌ای حتی اگه فکر می‌کنی نمی‌رسی حتی اگه ذهنت پر از اضطرابه همین روزاست که می‌تونه سرنوشتتو بسازه.

از حال و هوای بنده در فاصله کنکور اردیبهشت تا تیر تو پی وی دوستم :)

تحلیل و درصدایی که حدس میزدم از اردیبهشت در میارم👇🏻

اینجا از شدت استرس به دوستم گفتم تو کارنامه کنکور اردیبهشتم رو ببین

چه زود گذشت.باورم نمیشه یه سال از همه این ماجراها گذشته.

بخدا بعد کنکور تازه میفهمین یه دونه تست چققدرررر میتونسته توی تعیین سرنوشتتون تاثیر گذار باشه توی شهر قبولیتون.. روزانه یا تعهدی بودنتون تهران یا اصفهان بودنتون.پس فقط تند تند مرور کنید تحلیل کنید ازمون بزنید فققققققط تا جای ممکن از زمانتون استفاده کنید بچه ها ذره ذرش ارزشمنده و تعیین کنندست و این تایم هرچی بخونین یادتون میمونه پس زیاد بخونید زیاد مرور کنید بعد کنکور عمیقا به حرفام می‌رسید

"👩🏻‍⚕️📚☕"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم🌱💗 

میشه محبت کنید بگید که از چه سالی برای کنکور خوندید؟ 

به نظرتون مدرسه خیلی تاثیر داره؟ 

شما سال دهم کلاس خاصی میرفتید؟ 

منابع تون تو این ۳ سال چی بوده؟ 

مشاوره داشتید؟ ازمون قلمچی از چه سالی رفتید؟ ‌

ببخشید بابت سوال های زیادم ولی واقعا این روزا سردرگمم

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

سلام عزیزم🌱💗 میشه محبت کنید بگید که از چه سالی برای کنکور خوندید؟ به نظرتون مدرسه خیلی تاثیر داره؟ ...

سلام عزیزم💗
من از همون دهم میخوندم ولی از تابستون یازدهم به دوازدهم به صورت جدی خوندم
مدرسه اگه جو درس‌خون داشته باشه می‌تونه انگیزه‌ بده ولی اگه نداشته باشه نه؛بیشتر باید خودت کنترل کنی اوضاعو
دهم کلاس نرفتم بیشتر تمرکزم رو مدرسه و خودخوان بود. و دبیرای خوبی هم داشتم
مشاور داشتم
منابعم
زیست:تک پایه های خیلی سبز به عنوان منبع ۱ ای کیو جامع به عنوان منبع ۲شیمی:مبتکران برای دهم و یازدهم به عنوان منبع ۱  و شیمی نردبان به عنوان منبع ۲ شیمی جامع ای کیو ریاضی:کتاب های خیلی سبز تک پایه و جامع ای کیو فیزیک:کتاب فیزیک خیلی سبز و برای منبع دوم نشرالگو زمین:مبتکران
قلم چی رو از ششم میرفتم
اصلاً سوالاتت زیاد نبود عزیزم اگه بازم سوال داشتی بپرس🌸

"👩🏻‍⚕️📚☕"

سلام عزیزم💗من از همون دهم میخوندم ولی از تابستون یازدهم به دوازدهم به صورت جدی خوندممدرسه اگه جو در ...

متشکرم بابت راهنمایی تون🌷💗 

ببخشید واقعا ولی برای یازدهم دوازدهم چه درسایی کلاس رفتید؟ و با چه استاد هایی گرفتید؟ 

به نظرتون برای یه کنکور کلاس مجازی بهتره یا حضوری ؟ میتونم اسم مشاوره تونو بپرسم؟ 

روزانه چند ساعت درس میخوندید دبیرستان؟ و اینکه نکته راهنمایی خاصی ندارید که به یه دبیرستانی کمک کنه؟ 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

سلام عزیزم خوب هستین ببخشید که مزاحم تون شدم . راستش من امسال اولین سال پشت کنکور موندنم بود ( هم سن شما هستم ) و خب امسالم از عملکردم خیلی راضی نیستم پزشکی نمیارم . قصدم اینه که انتخاب رشته کنم در کنار دانشگاه برای کنکورم بخونم اینم بگم پایه م نسبتا قویه ولی در تست زنی ضعیف هستم چون آزمون شرکت نکردم بنظرتون میتونم پزشکی بیارم و اینکه چه کارایی برای تقویت تست زنی انجام بدم ؟

متشکرم بابت راهنمایی تون🌷💗 ببخشید واقعا ولی برای یازدهم دوازدهم چه درسایی کلاس رفتید؟ و با چه استا ...

من فقط دوازدهم کلاس رفتم زیست:فرهمند نیا شیمی:هادیان فرد ریاضی:معین کرمی فیزیک:نوکنده زمین:چلاجور

اگه تمرکزت خوبه کلاس مجازی با کیفیت بالا خیلی به صرفه‌تره هم از نظر زمان هم هزینه. ولی اگه توی خونه  حواست پرت می‌شه حضوری بهتره برات من خودم کلاسام مجازی بود

من دهم و یازدهم خیلی مشاور عوض کردم و دوازدهم پشتیبان ویژه قلم چی داشتم خانم مرادی بودن

تابستون با ۹ ساعت شروع کردم و به ۱۲ ساعت رسوندم روزایی که مدرسه بودم ۶ تا ۷ ساعت و روزای تعطیل ۹ تا ۱۱ ساعت نزدیکای کنکور بیشتر شد

۱-از الان مهارت تست زدن رو تمرین کن نه فقط حفظ کردن.

۲-پایه‌تو محکم کن مخصوصاً فصلای مفهومی

۳-آزمون آزمایشی بده حتی اگه کم می‌زنی مهم‌تر از درصد تحلیله.

۴-مرور هفتگی و ماهانه حتما داشته باش نذار دانسته‌هات ته‌نشین بشن

۵-دیگران رو با خودت مقایسه نکن رشد شخصی مهم‌تر از رتبه هست

"👩🏻‍⚕️📚☕"

سلام عزیزم خوب هستین ببخشید که مزاحم تون شدم . راستش من امسال اولین سال پشت کنکور موندنم بود ( هم سن ...

سلام عزیزم💗

اینکه پایه‌ت خوبه خودش یه برگ برنده‌ س فقط باید مهارتت تو تست‌زنی رو بالا ببری که اونم با تمرین و تکنیک قابل حله.

پیشنهاد‌هام برای تست‌زنی که به خودم خیلی کمک کرد
۱-تست زمان‌دار کار کن حتی اگه تعدادش کمه زمان‌بندی خیلی مهمه بعد هر تست تحلیل دقیق کن یعنی چرا درست زدی چرا غلط زدی چرا نزدی؟
۲-تست‌های نشونه‌دار بزن(از اونایی که تو آزمون ها و کتاب تستات نشان دار کردی) و بار دوم و سوم دوباره استفاده کن.

۳- تکنیک ضربدر و منها یادت نره برای مدیریت زمان سر آزمون
۴-آزمون جامع بده حتی با خودت تو خونه مثل کنکور بشین و ورق بزن و تحلیل کن بعدش

۵-یه دفتر داشته باش و بی دقتی های تستی که داری رو بنویس و نزدیک آزمون و کنکور اونارو بخون خیلی کمک کننده هست
۶-و اینکه آزمون حتما شرکت کن یا دانلود کن تو خونه و تحلیل کن به نظر من مهم تر از آزمون دادن اون تحلیل بعدش هست
اگه با انگیزه و برنامه‌ریزی بخونی میتونی عزیزم فقط مدیریت زمان رو یاد بگیر چون نکته خیلی مهمی هست سر جلسه

"👩🏻‍⚕️📚☕"

سلام عزیزم💗اینکه پایه‌ت خوبه خودش یه برگ برنده‌ س فقط باید مهارتت تو تست‌زنی رو بالا ببری که اونم ب ...

ممنونممم🫶🏼❤️من خودمم فرزانگان بودم ولی متاسفانه چون خودم باخته بودم تلاشم به مرور کمتر شد و اینکه ترس از آزمون داشتم به خاطر همین آزمون هارو نرفتم بدم و خب سر جلسه کنکور که رفتم متوجه اشتباهم شدم . چون خانواده م خیلی سخت گیرن میخوام یه شهر دیگه قبول بشم امسال در کنار دانشگاه برای کنکور هم بخونم چون پایه م قوی بود بنظرم اومد از پسش بر میام ولی خب الان باز شک کردم که بهتره راضی شون کنم یه سال دیگه هم بمونم پشت کنکور یا برم دانشگاه بهتره بنظرتون ؟

من فقط دوازدهم کلاس رفتم زیست:فرهمند نیا شیمی:هادیان فرد ریاضی:معین کرمی فیزیک:نوکنده زمین:چلاجوراگه ...

متشکرم جانا💗🌷 

محبت کردید ممنونم واقعا  😍

ممنونممم🫶🏼❤️من خودمم فرزانگان بودم ولی متاسفانه چون خودم باخته بودم تلاشم به مرور کمتر شد و اینکه ...

عزیزم خیلی خوب درکت می‌کنم 💗 اون حس باختن قبل از تلاش واقعاً می‌تونه آدمو از پا بندازه.اگه واقعا بتونی تو دانشگاه یه شهر دیگه تمرکز کنی و خوابگاه آرومی داشته باشی کنکور مجدد همراه با دانشگاه شدنیه.ولی فقط وقتی که از الان براش برنامه‌ریزی کنی و خودتو عقب نندازی من خودم تجربش رو نداشتم ولی خب تو همکلاسیام و ترم بالایی ها دیدم که تو این شرایط بودن و تونستن به نظرم اینجا انگیزس که خیلی مهمه ولی خب سختی های خودش رو داره بهتره که با یه نفر مشورت کنی که تجربش رو داشته باشه

اما اگه حس می‌کنی دانشگاه برات حواس‌پرتی میاره و سختی های انصراف یا نتونی اون‌جوری که باید برای خودت بجنگی یه سال دیگه موندن (با آزمون دادن منظم، شناخت خودت، تحلیل تست و تمرین روحیه) می‌تونه خیلی نتیجه‌ساز باشه.

تو فرزانگان بودی، پایه‌ت قویه،فقط یه نقشه‌ی درست نیاز داری و اعتماد به خودت پس از هیچ‌کدوم از این دو راه نترس انتخابت هر چی باشه،فقط تا تهش برو.

"👩🏻‍⚕️📚☕"