2777
2789

ببینید دوستان من قبلا کلی وزن کم کردم. الان دو ساله رو وزن ۶۳ موندم. میخوام کمتر شم البته ورزشم کنارش میارم.

اون زمانم کالری شمار میزدم.

الان که اومدم دوباره شروع کنم کالری دریافتی رو زده ۱۲۸۵. از چت جی پی تی پرسیدم میگه کمه و بدنت رو به قحطی میره و وزنت دوباره ثابت میمونه

خب چکار کنم پس؟ کلا پر خوراک نیستم چون سر رژیمم عادت به کم خوری کردم

میگه کالری تو بالا ببر که سوخت و ساز داشته باشی. خب چاق نمیشم اینجوری؟🥲🥲

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبستم

درصدد کم کردن وزن هستم

وزن واضافه وزنی که بعد بارداری مکند

بیشترین وزن هیکل عمرم

همجام توپر بود

الان همجا بزرگ بزرگ تر

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

چرا دکتر نمیری خب

والا دکتر میاد میگه امروز یه کف سینه و نمیدونم فلان

خب شاید من واقعا اون روز نتونم غذا اینو درست کنم

خیای محدود میکنه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
والا دکتر میاد میگه امروز یه کف سینه و نمیدونم فلانخب شاید من واقعا اون روز نتونم غذا اینو درست کنمخ ...

من دکتر میرم رو همون غذای خونه بهم میگه چقدر بخورم نمیگه چی درست کن

کالری ک شما گفتین خیلی کمه مگ سنتون چقده ک اینقد کالری کافیتونع؟

۲۱ سالمه

مثلا دوساله عادت کردم ۱۲ قاشق برنج بخورم.

وزنتون رو ضرب در ۲۰ بکنید .منهای ۱۰۰ 

دوروز در هفته هم ۵۰۰ تا ۷۰۰ کالری بخورید .

یا 

وزنتون رو ضرب در ۲۰ بکنید منهای ۲۰۰ .

این فرمول کاهش وزنه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

ببین من دختر عموم خیلی چاق بود رژیمی که دکتر بهش داده بود خیلی تعجب بر انگیز بود همش توش پنیر پیتزا و روغن و برگر داشت ولی با همون بیشتر از ۲۰ کیلو کم کرد پیشنهادم اینه حتما از دکتر استفاده کنی چون بعضی رژیما بنظر میاد بیشتر چاق کننده باشن تا لاغری ولی برعکس جواب میدن

عزتی که در هیچ است در کم نیست

قند شکر فست فود سرخ کردنی و خوراکی و نوشابه و.. اینارو باید حذف کنی یه مدت

اینجوری بعد یه مدت ولع میگیری اخه