2777
2789

خوب بخونید لطفا 

من ی خانم ۲۶ ساله هستم از ۱۸ سالگی ازدواج کردم ی بچه دوسال نیمه دارم اوایل همه چی خوب بود اما چند سالیه مشکلاتی با شوهرم دادم دوبار تا پای طلاق رفتیم بخاطر پسرم برگشتم .الان ک برگشتم از زندگیم راضی بودم با وجود سختی ها و قصد طلاق نداشتم اما شوهرم تو ی بحث جزئی از دهنش پرید و گفت ما ۵ سال دیگ بیشتر با ام زندگی نمیکنیم تا ۷ سالگی پسرمون . ک بتونه حضانت کامل بگیره بعدشم ماستمالی کرد ...

اما من فهمیدم نیت شومش چیه خانما بهتون بگم من پشتوانه ندارم بخوام طلاق بگیرم باید برم تو خیابون نون خشک بخورم 

حالا کاری ندارم میخوام شروع کنم ب ی راه درامد تا ۵ سال دیگ بتونم مستقل بشم بعد طلاق 

مسئله اینه من کسی ندارم پسرمو بزارم پیشش خانواده خودم فوت شدن فقط مادرشوهرم هست ک عاشق پسرمه از خداشه بزارم پیشش 

با مادرشوهرمم مشکلی نداریم زیادم رابطه نداریم باهم دورا دور با اینکه تو یک محله ایم تقریبا 

حالا بنظر شما پسرمو اصلا نزارم خونشون برم ب درامدم برسم یا بزارم و بیخیال باشم ؟؟

نگید مهدکودک و پرستار ک پول اینارو اگ داشتیم نمیخاست سزکار برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بذار حتما سعی کن بری سر یکاری بتونی پول دربیاری رشته های ارایشگاهی بخصوص مژه و کراتین و احیا هم سریع وارد بازار کار میشی هم سرمایه اولیه کمی میخواد هم کارت دست خودته حتما حتما به فکر باش

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

فقط برو دنبال معلمی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
برو یه فن و حرفه یاد بگیر یا برو سرکار پس انداز کن اگه هم قصد جدایی داشت حداقل بتونی گلیمت رو از آب ...

من ک نگفتم برم چ کاری .مسئله فقط پسرمه هم چاره ای ندارم هم اصلا دلم نمیخواد پیش مادرشوهرم باشخ بهش عادت کنه اونا خیلی پسرمو دوست دارن چند بارم گفتن بیار نگه میداریم

همون موقع میگفتی تا ۵ سال دیگه شاید مردی

سرکار نرو بشین خونه کنار پسرت، پسرت ب مادر شوهرت نزار عادت کنه

ولی هی برای چیزای بیخود ازش پول بخواه یواشکی برو طلا بخر قایم کن

یام خرش کن باهاش راه بیا سند خونه ای چیزی بزنه ب نامت

درکل مردا خیلی حرف میزنن نباید اهمیت داد ب هر حرفشون

دنبالم نیا اسیرم میشی  

اول از اینکه حرف بادهواست فقط نشون میده قبلا ب این موضوع فکر کرده بوده اون زمان که درشرف طلاق بودید ....

بعدم بچه را بذار خونه مادرشوهرت و نذار دست و پات بسته باشه و از دنیا عقب بمونی ...

از الان هم بخاطراین موضوع هوشیارباش ولی بهش تمرکز نکن که جذبش کنی فقط برای خودت هدف تعیین کن و سعی کن همه جوره پای خودت و هدف هات بایستی