2777
2789
عنوان

بیاین لطفا😭کمکم کنید از دست نامزدم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 28 پست
بهش گفتم اگه دوسم داری باید بهم اجازه بدی برم بعد میگه من اتفاقا چون دوست دارم اجازه نمیدم

آدمی نرمالی نیست چون طرز فکرش مشکل داره 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری اخه

نمی‌دونم تو چجوری هستی،اون چجوریه.رابطتون چجوریه. خودت بهتر می‌دونی چجوری اعتمادشو جلب کنی. و یه چیز دیگه، کلمه منطقی رو زیاد به کار ببر توی جملاتت.بذار بدونه بچه نیستی و احساساتی نیستی. مثلا بگو منطقیش اینه که فلان چیزو بخریم به این دلایل. منطقیش اینه بریم فلان جا به این دلیل. دلایلت هم محکم باشه. اینجوری بهت اعتماد می‌کنه.

فکر میکنه الان برم اونجا همه ی پسرا عاشقم میشن دیوونم کرده

باهاش منطقی حرف بزن ببرش مشاوره باهاش حرف بزنه

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

اگه عقد نکردی حتما موقع عقد جز شروط ضمن عقدت باشه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

راستش این فقط مربوط به دانشگاه نیست، آدم غیرتی و بددل همه جا همینطوریه و وقتی به مسیر طپلانی زندگیت همراه با این آدم فکر کنی ترسناک میشه قضیه. من شخصا نمیتونم با چنین آدمی زندگی کنم چون این یعنی محدود شدن من برای یک عمر، زجر کشیدن برای انجام هر کاری و....

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...