2777
2789

من هر روز سرکارم چه روز تعطیل چه غیر از اون..یه بچه یک سال و نیمه دارم که خدا خیر بده به مادرم که نگهش میداره و خیلییی شیطون و پرسروصداس…جوری که چند روز پیش خواستم برم خرید همه ی خریدارو تو فروشگاه گذاشتیم و اومدیم بیرون..همش بهم میچسبه و چون سنگینه کمرم نمیکشه همش باید بشینم..از مادرم هم میخوام که بیشتر نگهش داره میگه شاید بخوام برم بیرون یا شاید بخوام برم جایی بعد از کلی خواهش میگه خیلیه خب برو یک ساعته برگرد..من خیلی سعی کردم براش جبران هم کنم سفر زیارتی تا خرید طلا و وسیله ..ولی وقتی اینجوری میگه حس میکنم دست و پامو بستن..بچه ام نمیذاره ده دقیقه با شوهرم حرف بزنم نمیذاره هیچ کاری کنم..حق دارم دلم بشکنه؟!البته که کاربزرگی میکنه مامانم ولی من بارداری پرخطر داشته بچه ی نااروم داشتم ینی عملا دو ساله هیچی از زندگی نفهمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه داری این ها رو هم داره. نمیدونم بچه ت چقد شلوغه، ولی مادرت هم حق داره. نمیشه که با پول اوقات استراحت یکی رو خرید

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

یبار چنین ناراحتی اون زمان برای پزشک بچه خودم کردم گفتم خواب ندارم ارامش ندارم ووووو عصبانی پرید بهم گفت مجردی تمام شد خواب و گشت و گذار تمام شد بشین و تمام وقتت صرف بچت کن تا بزرگ بشه غرم نزن مادر شدن همینه......

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
از همه چی..راستش توقع داشتم مادرم بگه بعد از دو هفته نگهش میدارم برو یکم نفس بکش

بچه ی شماس همه ی مسئولیتش به عهده شما و همسرته هیچچچ توقعی از مادرت نباید داشته باشی تا الانم که نگه داشته لطف کردخ

یک چندم همون پولی که میدی به مادرت برای جبران بده به یه پرستار 

عزیزم حالا خوبه سرکار میریو تمام ساعت کاریت بچه پیش مادرته من چی بگم که تحت هیچ شرایطی بچمو سر بار ک ...

سربارکردن برای غریبه اس..مادر فرق میکنه 

بچه ی زیر دو سال رو تنها گذاشتین ینی؟!یا مهد گذاشتین؟!همکارای من بچه ی زیر دو سال رو به هیچ وجه دست کسی جز اشنا و فامیل نزدیک نمیدن..بالای سه سال هم مهد میذارن

از همه چی..راستش توقع داشتم مادرم بگه بعد از دو هفته نگهش میدارم برو یکم نفس بکش

توقعت زیادیه حقیقتا 

شما مادرشی و و ظیفه نگهداری بچت به عهدته.  

بقیه اگه نگهش میدارن ، بهت لطف میکنن 

وظیفشون که نیست 

توقعت زیادیه حقیقتا شما مادرشی و و ظیفه نگهداری بچت به عهدته. بقیه اگه نگهش میدارن ، بهت لطف میکنن ...

واقعا وظیفه ای نداره ولی هیچکس هم نمیتونه عمیقا حس و حال ادمی که دردودل میکنه و سختی هایی رو گذرونده بفهمه..توقع ندارم بگین اره حق با تو هست ولی تا کسی ننشسته پای دردودل یکی نمیفهمه حالشو..