2821
2789
عنوان

منطق پسرای ایرانی

218 بازدید | 28 پست

من پسرم هر کاری بخوام میتونم انجام بدم دختر نمیتونه خواهرم نباید پارتنر داشته باشه اما خودم هرکاری بخوام با دخترا میکنم دختر که ازدواج کرده مطلقس 

نه نه چرا نمیخوایین بفهمین دخترا هم ادمن دختری که طلاق گرفته مجرده بفهمین 

دخترا شما حداقل قبول کنید به پسراتون یاد بدین لطفا

منم یه دورانی مطلقه بودم بیاین قبول کنین مطلقه بامجردفرق داره ومطلقه بودن فقط یه صفت معمولیه باارزش بودن یابی ارزش بودن کسی روهم مشخص نمیکنه کسی هم که جداشده قابل احترامه چون شجاعتشوداشت که ازاول شروع کنه وانقدجبهه گیری نداره

🤪

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم یه دورانی مطلقه بودم بیاین قبول کنین مطلقه بامجردفرق داره ومطلقه بودن فقط یه صفت معمولیه باارزش ...

موافقم

لطفا انقدر پسرا رو بزرگ نکنین ارزش ندارن در نهایت خودتونو کوچیک میکنن

حالا مکه مطلقه فشه؟ چه مرد چه زن وقتی طلاق بگیرن میشن مطلقه دیگه چیز بدی نیست که شاید یکی زنش بد بود ...

بهتره از لفظ مطلقه استفاده نکنیم بگیم مجرد بهتره چون دیگه متاهل نیست

چرا فکر میکنی پسری ک ازدواج میکنه دیگه بهش نمیگن پسر و بهش میگن مرد 

وقتی هم زنشو طلاق میده بهش نمیگن مجرد بهش میگن طلاق داده 

یا زنش فوت کرده باشه میگن مردِ زن مُرده

مجرد فقط ب اونی گفته میشه ک سابقه ازدواج و زندگی مشترک رو نداشته باشه 

و بازی با کلمات راه نندازید 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بهتره از لفظ مطلقه استفاده نکنیم بگیم مجرد بهتره چون دیگه متاهل نیست

اون نظر لطف شماست ولی شما دارین یه زبان کامل مثل عربی رو زیر سوال میبرید🤣 همونطوری که تو زبان انگلیسی برا انسان تو شرایط مختلف یه صفتی دارن تو زبان عربی هم همینطوره بخدا اصلا هم بد نیست

چرا فکر میکنی پسری ک ازدواج میکنه دیگه بهش نمیگن پسر و بهش میگن مرد وقتی هم زنشو طلاق میده بهش نمیگن ...

نکنید اینطوری با حرفاتون دل دیگرانو نشکنید درست نیست

وقتی متاهل نیست میتونیم بگیم مجرد چون متاهل نیست 

حتی الانم خیلی پدر مادرای مجرد داریم که با تموم سختی ها روی پای خودشون وایسادن بهشون انرژی بدین

با این حرفا نابودشون نکنید

اون نظر لطف شماست ولی شما دارین یه زبان کامل مثل عربی رو زیر سوال میبرید🤣 همونطوری که تو زبان انگلی ...

ما عرب نیستیم ما ایرانی هستیم زبان فارسی داریم نه عربی 

منم یه دورانی مطلقه بودم بیاین قبول کنین مطلقه بامجردفرق داره ومطلقه بودن فقط یه صفت معمولیه باارزش ...

احسنت 

حالا نمیدونم چ اصراریه 

مثل اینه ک کسی ۷۰ سالشه بدش بیاد بهش بگن میانسال 

حرف زشتی نیست ک مرحله ای از زندگیش بوده اتفاقا خیلی شجاع بوده کسی ک طلاق گرفته و ب خودش دوباره فرصت زندگی کردن داده 

اتفاقا برای من خیلی قابل احترام هستن ک ذلت و تحقیر رو نپذیرفتن میدونم تو جامعه ما نگاه قشنگی نداریم ب خانمهای مطلقه ولی برا من ب شخصه خیلی قابل احترام هستن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

موافقملطفا انقدر پسرا رو بزرگ نکنین ارزش ندارن در نهایت خودتونو کوچیک میکنن

پس وقتی با حرف کاربر جناس موافقی 

پس چرا میگی دل میشکونین؟؟؟

کاربر جناس ک قشنگ توضیح داد

2825
2823
2791
2779
2792