2821
2789
عنوان

منطق پسرای ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطق پسر نیست منطق خانواده خاک توسره که افکارشون مثل خودشون پوسیدست ، البته الان کمتر شدن اینا ولی ه ...

امیدارم روزی برسه که این تفکر‌ رو نداشته باشن 

تغییر کلمات باعث تغییر افکارپوسیده نمیشه از من ب تو نصیحت خودتو خسته نکن

ادما عوض نمیشن نمیشه کاری کرد درسته اما بیایین به پسرم به پسرامون یاد بدیم ما درستش کنیم نه این نسل نسل اینده درستش میکنه

یکی دیگه از پسرای ایرانی …

الان بدیش کجا بود؟ چون حرف ندارید میگید این چیزا رو. چیزی که بده نگرش آدما نسبت به اون آدمه مطلقه یا مرده هست نه لفظ مطلقه که اونم فک نکنم الان بین مطلقه و مجرد از لحاظ پاکی و ناپاکی فرقی باشه

پس وقتی با حرف کاربر جناس موافقی پس چرا میگی دل میشکونین؟؟؟کاربر جناس ک قشنگ توضیح داد

من با شجاعتش و‌قابل احترام بودنش موافقم 

این که پسرا به خودشون اجازه ندن به دختری که جدا شده دید بدی داشته باشن یا دندون براش تیز کنن

بهتره از لفظ مطلقه استفاده نکنیم بگیم مجرد بهتره چون دیگه متاهل نیست

عزیر من مثل اینه ک ب کسی ک ۷۰سالشه ناراحت بشه بهش بگی میانسال خب مرحله ای از زندگیش بوده 

حالا زن و مرد هم نداره کسی ک سابقه ازدواج و زندگی مشترک داشته و جدا شده مطلقه س 

من خودم چندین دوست مطلقه دارم ک تو جمع خودشون پذیرفتن این کلمه رو 

خب اسمشه 

مثل اینکه من ناراحت بشم بهم بگن دختر خب دخترم جنسیتم مونثه 

و حرف زشت و توهینی نیست ولی اگه کسی موفق ب ازدواج نشه چ دختر چ پسر لقب پیر پسر بدن یا پیر دختر اونموقع توهینه ولی اگه دختر خانمی حتی تا سن ۶۰ ۷۰ سالگی موفق نشد ازدواج کنه حالا ب هر دلیلی انتخاب خودش بوده یا جبر روزگار بهش بگن پیر دختر بده اگه بازم بگن مجرد ن حرف بدی نیست چ برا دختر چ برا پسر  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

تیرخلاصی بود

نه والا اصلا با عقل جور در نمیاد بخوای یه زبانی رو خالص سازی بکنی زبان عربی یکی از کامل ترین زبان هاست و بر زبان فارسی هم خیلی تاثیر گذاشته. اصلا بحث ما این نبودا🤣

من با شجاعتش و‌قابل احترام بودنش موافقم این که پسرا به خودشون اجازه ندن به دختری که جدا شده دید بدی ...

دندون تیز کردن یعنی برا مجردا دندون تیز نمیکنن فقط مطلقه 

اگه کسی مطلقه بود و بهش گفتن مجرد مصون از خطر میشه؟؟؟مگه مجرد مصون از دندون تیز هست؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز