2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تند تند بچه میارن

207 بازدید | 21 پست

واقعا نمیفهممم

وقتی خودت میدونی وضعیتت خیلی بده بچت چی میگه

بچرو هم بدبخت میکنن 

مجال نمیدن این هنوز ی سالش نشده یکی دیگه تو راهه بعدش چص ناله هاش میمونه واس ما 

طرف بچه چهارمشه بچه های دیگش هنوز یکی شش سالش نشده داره میره بیمارستان بچه هاش همینطوری موندن پیش کی بزارنشون سیلان و ویلان😂😂😂

من آدم آرومیم💆🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شخصه ناخواسته بود و الان خیلی حالم بده نه بخاطر مسکلات مالی بخاطر اعصابم

نه خب شما ک نمیری پیش دیگران گلایه کنی من بچه نمیخام حالم از زندگی بهم میخوره بچه ها زندگیمو نابود کردن

من آدم آرومیم💆🏻‍♀️

😂😂😂🤣

فقط زن های قدیمی 

تا میدیدن همسایه بغلی یکی تو راه داره

در اولین فرصت، اقدام کرده و در عرض دو هفته با شکم بالا آماده و لبخندی ملیح  به زن باردار همسایه نگاه کرده و رد می شوند... 

آن طرف دیوار، میان تاریکی... 

خدیجه که نهمین فرزند خود را دیروز به دنیا آورده بود، از دیدن حامله بودن دو همسایه دیگر 

سریعا احساس دلتنگی برای قلمبگی می. کند 

و اوهم در عرض دو هفته با شکمی بالا آماده ،از ان کوچه رد می شود 

به همین زیبایی، جمعیت دو برابر میشد و خدا بچه هارا بزرگ میکرد

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اره پول ندارن میرن بچه میارن

ب این فکرنمیکنن بچشون بخاطر بی پولی دچار افسردگی یا مشکلات عصاب شه 

یا  کودکی جوونیش تو حسرت بگذره

حسرت این که نمیتونه فلان کلاس اموزشی رو برا پیشرفت بره

یا مجبوره همش لباسای کهنه بپوشه یا نتونه با دوستاش بره تفریح و....

کاش قبل هرکاری خوب ب همه چیز فکرکنید

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S