2777
2789
عنوان

منم از این لباسا میخوام

101 بازدید | 8 پست

گرم کاش یه جا دیگه بودم اینطور چیزا میپوشیدم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

عاشق دامنش شدم

خودم خیلی پارچه های گلگلی و روشن رو دوست دارم

سبک لباسامم همینه

همه بهم میگم حنا دختری در مزرعه  

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباسات رو ار اگه از پیج خاصی میخری میشه معرفی کنی

عزیزم دامنام رو همرو حضوری میخرم زیاده

لباسام روهم از پینترست ایده میگیرم و با پارچه میدم خیاط بدوزه

یه سری مغازه ها دور و اطرافمون هست که همچین سبکهایی لباس دارن از اونجا میگیرم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

عاشق دامنش شدمخودم خیلی پارچه های گلگلی و روشن رو دوست دارمسبک لباسامم همینههمه بهم میگم حنا دختری د ...

خیلی قشنگ منم خیلی خوشم اومد منم میپوشم ولی برا بیرون دوست دارم😭

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

چقدرم خودش خوشگله ورپریده

اره خیلی 

عزیزم دامنام رو همرو حضوری میخرم زیادهلباسام روهم از پینترست ایده میگیرم و با پارچه میدم خیاط بدوزهی ...

اتفاقا منماز پینترست چندتا پیراهن بیرونی دیده بودم دنبال مشابش تو پیجا بودم احتمالا منم بدم خیاط بدوزه برام

خدایا بغلم کن

اتفاقا منماز پینترست چندتا پیراهن بیرونی دیده بودم دنبال مشابش تو پیجا بودم احتمالا منم بدم خیاط بدو ...

اره همین کارو کن

من دلم میخواست خودم خیاطی بلد بودم