2777
2789
عنوان

شوهرم بعد یکسال نبودن حالا برگشتهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 3096 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرط برگشت به زندگی رو مراجعه به زوج درمانگر بذار و تصمیم رو بذار به تایید اون زوج درمانگر برای برگشت ...

مممنونم عزیزم

به نظر خودم این آدم بدرد زندگی من نمیخوره

چون حتی اگه بدردم هم بخوره،  خانوادم هزار درصد مخالفن

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
من بعد سه ماه برگشتم و همه چی داغون شد و به فجیع ترین شکل ممکن اینبار اووووون طلاقم داد

واقعا؟؟  میشه بیشتر حرف بزنیم با هم؟ 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
عزیز دلم طلاق نگرفتم.. دارم طلاق میگیرموقتی یکسال پیشم نیست یعنی جدا شدم دیگه🙂

بنظر من بهتره دوتایی با هم برید پیش مشاور و از شوهر تعهد و ضمانت بگیر اصن شده چک سفید امضاء بگیر یا چیزی به نامت بزنه ، برگرد به زندیگت کاری به این کامنتا نداشته باش اینا خوب تو رو نمیخوان،فردا اسم مطلقه اومد روت همه به چشم بد نگات میکنن

یاد گریه های خودت بیفت.کسی که یکبار بدون دلیل منطقی تنهات گذاشته پس باز هم میتونه ..دوست داری دوباره ...

نه واقعا🥲 من هر چی بهش میگم برو دیگه پیام نده

باز ول نمیکنه

اخه دلیلتون برای دعوا چی بودهچرا باید سر ی دعوا ول کنه بره🫤 توی دعوا حلوا خیرات نمیکنن که ، همه روی ...

ببین اصلا این آدم نمیدونم چشه،  همه اطرافیانم تعجب هستن از این آدم که چطوری یهو رفت پیداش نشد

خودشم مثل... پشیمونه ولی دیگه من برام ارزشی نداره

اولش شما بد برخورد کردی و قطعا برخوردی که داشتی غرور یک مرد رو له میکنه، شما غرور و اعتباری که برات داشته و شخصیتش خورد کردی ولی انگار نمی‌بینی! بنده خدا حق داشته که اونطوری واکنش بده و نخواد برگرده. قلبش رو شکستی اما همچنان دوستت داره که بعد از اینهمه مدت برگشته و میخواد همه چی رو درست کنه و برای زندگیش با تو بجنگه. اولش اون لج کرده که البته حق میدم بهش خیلی له شده قلب و غرورش. حالا هم شما داری با اون لج میکنی. در واقع جفتتون همو دوست دارین اما جفتتون هم اشتباه رفتار کردین باهم. جفتتون اشتباه کردین. برای تحکیم زندگی تو سختیا و چالش هایی که پیش میاد، اینجاست که باید همدیگه رو از هم دریغ نکنین، نه اینکه بچگانه هی تو لج کنی هی اون لج کنه و تو بگی برو و ... . طرد کردن همسر چه از طرف زن چه از طرف مرد، بدترین و بدترین کاریه که در حق هم انجام میدین! به مردی که دوستت داره و به زندگیتون فرصت بده اگر واقعا دوستش داری. اینبار پیش مشاور هم برید. اگر همدیگه رو دوست دارید، زیر نظر مشاور خوب و فارغ از دخالت های خانواده ها، شروع به ساختن زندگیتون کنید دوباره.

تنها کسی که اصرار داره اسی برگرده یه مرده 😐😂

😂😂 ی لحظه فکر کردم خودشه

ببین من این اتفاق افتاده برام من بخشیدم بچه هم داریم اما اون همون آدم قبلیه من فقط اعصاب و روانم از ...

واقعا🥺 مرسی از تجربه ات عزیز دلم

منم امروز ولش میکنم هر جور شده

اسی ببین اگه شوهرت واقعا مرد بود میگفت خانمم سنی نداره خودش التماس کرده ک برگردم غرورتو نشکنم و آشتی میکرد ولی وقتی یکسال رفته بعد یکسال الان یادش افتاده آره یه خانمم داره این به درد زندگی نمیخوره 

اعصاب خوردی و قهر بین زن و شوهر یک روزشم سخته چه برسه به یکسال 

من تاپیک هات رو خوندم چرا مهریت رو باید از دست بدی؟خانوادت هم که تاپیک زدی بابات دیوونس و خب بستگی ب ...

من واقعا میترسم

مهریه ام رو گذاشتم اجرا،  وکیل گرفتم،  الان چند روز دیگه مونده ک مهریه ام رو بگیرم.. 

اگه برگردم اون همه چیو میزنه به نام یکی دیگه

شاید اصلا یه حقه باشه