2777
2789
عنوان

شوهرم بعد یکسال نبودن حالا برگشتهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 3096 بازدید | 112 پست

تاپیکات رو خوندم

به نظرم اگه میتونه خونه زندگی جور کنه برگرد

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی زندگیم مشکل زیاد داشتم، من ۱۸ سالمه، شوهرم ۳۳ اینا خانواده ها موافق بودن اولش، ولی بعدش خانوا ...

بعد این همه ماجرا هنوز ۱۸سالته؟

۱۵سال ازت بزرگتره؟

برنگردی هاااااااااا

احساسات به خاطر هورمونه

این ازدواج از اول اشتباه بوده 

یه فرصت دوباره بده بدون اینکه بچه دار بشی

میترسم،  دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم

معلوم نیست ابن یک سال کجا بوده ک حالا پیداش شده

بعد خانوادم راضی نمیشن 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
اره قبول دارم، من هر چی التماسش میکنم، مثل ابر بهار گریه میکنه، میگه غلط کردم

یاد گریه های خودت بیفت.

کسی که یکبار بدون دلیل منطقی تنهات گذاشته 

پس باز هم میتونه ..

دوست داری دوباره اون حال بد رو تجربه کنی؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
توی زندگیم مشکل زیاد داشتم، من ۱۸ سالمه، شوهرم ۳۳ اینا خانواده ها موافق بودن اولش، ولی بعدش خانوا ...

اخه دلیلتون برای دعوا چی بوده

چرا باید سر ی دعوا ول کنه بره🫤 توی دعوا حلوا خیرات نمیکنن که ، همه روی عصبانیت میگن برو دیگه نیا فلان ولی کسی واقعا نمیره که 🫤 این احتمالا ی دعوای ساده نبوده ، پای خانواده هام اومد وسط توی دعوا؟ حرمت‌ها شکست؟چیشد ک یهو ول کرد

یه فرصت بهش بدهنزار خانوادت تو زندگیت دخالت کنن

واقعا به نظرت ارزشش رو داره؟ اگه برگردم مهریه ام رو ازدست میدم...  خانوادم رو از دست میدم،  اگه این بارم ولم کنه دیگه من باید خودکشی کنم

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

چون ظاهرا ۳۳ سالشه ولی عقلا خیلی کمتر میزنه

زندگی خاله بازی نیس تعهد دادی باید پاش وایسی 

نه که قهر کنی یه سال بری

ببین من این اتفاق افتاده برام من بخشیدم بچه هم داریم اما اون همون آدم قبلیه من فقط اعصاب و روانم از دست دادم و بچه هام شدن همه چیزم دیگه حتی حرفم به خاطرشون نمیتونم بزنم سخته اینو بدون هیچ مردی ارزش بخشیده شدن نداره اگر مرد بود پای زندگی‌ش از اول وایمیستاد الان من خیلی تنهام مطمعنا توام تنها خواهی ماند

میترسم، دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنممعلوم نیست ابن یک سال کجا بوده ک حالا پیداش شدهبعد خانوادم راضی ...

من کلا معتقدم برای جدایی هیچ وقت دیر نیست . توی تاپیکات دیدم پدرت هم اذیتت می‌کنه . من جات بودم با شرط و شروط محکم و محضری بهش فرصت میدادم .اینو منی میگم که تجربه ی جدایی داره

یک سال رفته دوراشو زده دیده بهتر از پیدا نمیکنه الان دمشو گذاشته رو کولش برگشته عین شوهر سابق نجس من

ااره واقعا👏🏻 پس به نظرت چی بهش بگم برع گورشو گم کنه؟ 

هر چی بلاک میکنم با یه خط دیگه میاد

پدرمو در آورده