2777
2789
عنوان

شوهرم بعد یکسال نبودن حالا برگشتهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 3096 بازدید | 112 پست
الان جدا بشن تو راحت میشی؟ کامنت گذاشتن خیلی حق الهی پشتش هست

نه چرا راحت بشم ...

این حق الهی که فرمودید باید منصفانه باشه ....

ایا شما از سمت خانم هم به این قضیه نگاه کردید که تو این یکسال بلاتکلیفی چه بر سر شون امده؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
واقعا به نظرت ارزشش رو داره؟ اگه برگردم مهریه ام رو ازدست میدم... خانوادم رو از دست میدم، اگه این ...

من تاپیک هات رو خوندم 

چرا مهریت رو باید از دست بدی؟

خانوادت هم که تاپیک زدی بابات دیوونس 

و خب بستگی به شناخت خودت ازش داره

اگه فکر میکنی مرد زندگیه میتونی زندگی و امنیتت رو فراهم کنه 

بنظرم ارزش داره

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دلیل طلاق رو بگی همه ممنونت میشیم😐

ببین دلیل که زیاد داره

ولی دعوایی ک یکسال پیش کردیم ک دعوای چرت بود اما اون رفت و پیداش نشد

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
تنها کسی که اصرار داره اسی برگرده یه مرده 😐😂

والا بعد به من میگه حق الهی پشت کامنتت هست 

خوب بنده خدا یه تنه پشت مرده رو گرفتی بدون منطق

بدون اینکه حتی بدونی چرا رفته و‌کجا بوده 

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

مثالت مثال منه 

منم دوماه این مدلی با شوهرم قهر بودیم تقریبا من گفتم بیا درست کنیم گفت نه فقط طلاق اسرار اینا قبول نکرد خنگ بودم البته میخواستم درست کنم ولی چاره ایم نداشتم خانوادم پشتم نبودن میگفتن به هرقیمتی زندگی کن . خلاصه رفت درخواست طلاق داد یکسال دور ازهم دیگه دادگاه برگه طلاق داد تازه شوهرم فهمید چه کرده اومد غلط کردن آدم میشم کادو خرید وعده وعید الکی من خوش باور آدم فک کردم شده ولی اینو بدون ذات آدما هیچوقت عوض نمیشه هیچوقت همونکه همونه نهایت بتونه یک سال خودشو خوب نگه داره باز برمیگرده همون آدم قبلی 

من پشیمون ام از برگشتنم ولی بچه دارم موندم 

شوهر منم دقیقا بچه ننه یعنی همه رو به من میفروشه ازاول همون بود الانم همونه 

چند ساله ازدواج کردین،،دلیل قهر طولانیش چی بود؟؟ کجا بود شما کجا بودی؟؟ اگه میدونی غلطی نکرده دوباره ...

یک سال زندگی مشترک داشتیم

دلیل قهرش هم مسائل خانوادگی بود،  خانواذه هامون دخالت میکردن

بعد رفت و دیگه برنگشت،  هر چی هم التماسش کردم گفت غرورم اجازه نمیده

دیگه من دلم نمیخوادش

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
مثالت مثال منه منم دوماه این مدلی با شوهرم قهر بودیم تقریبا من گفتم بیا درست کنیم گفت نه فقط طلاق اس ...

تازه آدما سنشون میره بالاتر اخلاقشان بدتر میشه 

من اگه خانوادم پشتم بودن همون روز عروسی جدا میشدم نبودن موندم سوختم

چقدر طول کشید تا فراموشش کنی؟اون روزا که حالت بد بود چیکار میکردی که حواست پرت بشه؟

پدرم در اومد ک فراموشش کردم

با درس خوندن و باشگاه رفتن و مشاوره تونسم فراموشش کنم

اگر بهش فرصت ندی تا اخرعمرت پشیمون میشی بره فامیل و خانوادش جمع کنه بیار خونه بابات مطمن باش خانوادت ...

دیگه خانوادم راضی نمیشن

میگن این پسره روان سالمی نداره،  اگه داشت یکسال زنش رو سر هیچ و پوچ ول نمیکرد، 

جتی یک بار هم نبومد در خونه ما

رمانه؟ مشاور

چی؟ 

پست قبل گفتی 18ساله هستی یکسال طلاق گرفتی

عزیز دلم طلاق نگرفتم..  دارم طلاق میگیرم

وقتی یکسال پیشم نیست یعنی جدا شدم دیگه🙂

بنظر خودت ارزش اینو داره بهش برگردی و خانواده تو ترک کنی؟

و درصد خیلی کم احتمال بده دوباره شرایط بد بشه و نتونی تحمل کنی آیا جونی برات هست که دوباره اون روزها رو تکرار کنی برا خودت روزهایی پر از بلاتکلیفی سردرگمی استرس و اضطراب و حرفا،قضاوت و سرزنش ها مردم و دلتنگی  

چقدر سختی و عذاب کشیدی تا اون روزها تموم شد؟

(روزهایی که شوهرت رفت)

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!