2777
2789
عنوان

شوهرم بعد یکسال نبودن حالا برگشتهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 3096 بازدید | 112 پست

تصمیم سختیه یه سال کم نیست واقعا

اعتماد کردن بهش سخته

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دلیل قهرمون اون موقعی که قهر کردیم مسائل خانوادگی بوداما من وفتی پشیمون بودم اون گفت که دیگه برنمیگر ...

من باشم نه

هرگز

کسی که غرورش رو یه سال حفظ کرده به درد نمی خوره

و اینکه معلوم نیست این یه سال چکارها که نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر طول کشید تا فراموشش کنی؟

اون روزا که حالت بد بود چیکار میکردی که حواست پرت بشه؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
دلیل قهرمون اون موقعی که قهر کردیم مسائل خانوادگی بوداما من وفتی پشیمون بودم اون گفت که دیگه برنمیگر ...

من باشم نه

هرگز

کسی که غرورش رو یه سال حفظ کرده به درد نمی خوره

و اینکه معلوم نیست این یه سال چکارها که نکرده

مشکل تون چی بوده دعوا سرچی بوده ک رفته واقعا دیگه خبری ازش نشدهچندسالتونه از اولش خانواده ها موافق ب ...

توی زندگیم مشکل زیاد داشتم،  من ۱۸ سالمه،  شوهرم ۳۳ اینا 

خانواده ها موافق بودن اولش،  ولی بعدش خانواده من بخاطر اینکه یکسال این منو ول کرد و رفت،  گفتن حق نداری بهش برگردی

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

اگر بهش فرصت ندی تا اخرعمرت پشیمون میشی بره فامیل و خانوادش جمع کنه بیار خونه بابات مطمن باش خانوادت نرم میشن اگر حواست باشه خانوادش حرفی نزنن که خانوادت ناراحت بشن همینطوری خشک و خالی برنگرد که فکر کنه الکی اومدی همیشه همینه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

برگرد،دلشو نشکن،قدرتو می‌دونه،من درکش میکنم

اون اقا قدر این خانم رو دونسته؟

اون مدتی که حال ایشون بد بوده 

اقا کجا بوده؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
برگرد،دلشو نشکن،قدرتو می‌دونه،من درکش میکنم

کجا برگرده یک سال جلوی دوست و دشمن خار و ذلیلش کرده اعتنایی به خرد شدن احساس و غرور زنش نکرده 

مردی که بتونه یه سال بدون زنش زندگی کنه بازم میتونه 

مضاف براینکه این یکسال معلوم نیس کجا بوده

دعواتون سر چی بود؟میخوام بدونم واقعا ارزش یکسال دوری و قهر رو داشت؟

نه واقعا ارزشش رو نداشت

اون الکی منو ول کرد رفت 🙂

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

شرط برگشت به زندگی رو مراجعه به زوج درمانگر بذار و تصمیم رو بذار به تایید اون زوج درمانگر برای برگشت به زندگی یا جدایی 

یه طوری انگار مجدد میخواید با هم ازدواج کنید اینطوری برخورد کن ، اینکه فقط برگردی چیزی حل نمیشه شما جفتتون خطا هایی داشتید که زندگی تون به اینجا رسیده اینطوری نیست که این فاصله خود به خود اون مشکلات و عدم بلوغ رفتاری تون رو اصلاح کرده باشه باید یاد بگیرید نقش خودتون رو توی کیفیت زندگی تون ببینید و جزییات اشتباه رو حل کنید

اینکه اون یک سال ول کرده رفته نشون دهنده اشتباه بزرگیه ولی نقش شما برای رسیدن زندگی تون به این نقطه این وسط روشن نیست 

نی نی سایت و خانواده ت هم به هیچ عنوان نمیتونن هوشمندانه و بدون تعصب ، نسخه مناسب زندگی شما رو بپیچن 

این تصمیم مهم زندگیت رو به کمک یه زوج درمانگر بسیار مجرب بگیر که بعدا به خودت نگی من صد خودمو نذاشتم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85