2777
2789
عنوان

شوهرم بعد یکسال نبودن حالا برگشتهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 3096 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فرصت بهش بده

نزار خانوادت تو زندگیت دخالت کنن

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

علت دعوا؟؟؟

علت دعوامون مسائل خانوادگی اون بود

که بهش برخورد و دعوامون شدید شد

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
علت دعوامون مسائل خانوادگی اون بودکه بهش برخورد و دعوامون شدید شد

اصلا فرصت نده ،کدوم گوری بوده ،رفته دوراش زده ،دیده خودش مقصره ،این دوباره همین کارو تکرار میکنه ،به خوانوادت گوش کن

یک سال رفته دوراشو زده دیده بهتر از پیدا نمیکنه الان دمشو گذاشته رو کولش برگشته عین شوهر سابق نجس من

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دلیل قهر و جدایی ؟

دلیل قهرمون اون موقعی که قهر کردیم مسائل خانوادگی بود

اما من وفتی پشیمون بودم اون گفت که دیگه برنمیگرده و منو یک سال بع حال خودم رها کرد

حالا هم میگم نمیخوامت،  ول کن نیست

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
برگرد،دلشو نشکن،قدرتو می‌دونه،من درکش میکنم

اخه ببین،  باید از خانوادم بگذرم،  از همه چی بگذرم

دیگه هیچی مثل قبل نمیشه