2777
2789

آخ که چقدر حس خوبی داشت حتی تو خوابم.

این برا بار دومیه که خواب مشهد رو دیدم خیلی دوست داشتم

امام رضا بدجور مهرشو تو دلم گذاشته اصن میمیرمم براش🥹

با اینکه ادم‌مذهبی نیستم اما هر وقت ساعت هشت میسهیه سلام کوچک ب آقامون میدم🥹🥲

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

من آخرین باری که رفتم ۵ ماهه بودم

و تا الان که ۱۸ سالم شده نرفتم

امیدوارم خدا سال بعد همین موقع قسمت کنه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

منم عاشق امام رضا مشکل نازایی داشتم باردار نمی‌شدم ماه پیش رفتم مشهد الان حامله ام نذر کردم اگه سالم به دنیا بیاد و بمونه پسز شد اسمش بذارم رضا دخترم شد سها اسم مادر امام رضا😢

این دومین باریه امام رضا بهم نشونه اش رو فرستاد چن سال پیش شک کرده بودن تومور دارم اما یه شب خواب امام رضا دیدم همه ازمایشاتم خوب شد بعدش ماه بعد اتفاقی طلبید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آخرین باری که رفتم ۵ ماهه بودمو تا الان که ۱۸ سالم شده نرفتمامیدوارم خدا سال بعد همین موقع قسمت ک ...

عزیزم منم اخری باز ک رفتم ۱۵ سالم بود قشنگ هر وقت فک میکنم حالم خوب میشه انشاله قسمت هنگی

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

منم عاشق امام رضا مشکل نازایی داشتم باردار نمی‌شدم ماه پیش رفتم مشهد الان حامله ام نذر کردم اگه سالم ...

خدایا😭😭😭عزیزم🥹🥹💔چ قشنگ.انشاله. ب سلامتی ب دنیا بیاد

آقامون به همه لطف میکنه ماهایی که لطفشون رو نمیبینبم🥲