2777
2789
یعنی چی؟ با پدر و مادرت چه مشکلی داره؟ طلا واسه چی؟

اره میگه ازشون خوشم نمیاد دوست ندارم با تو در ارتباط باشن.میگه چون تو حقی تو این زندگی نداری من رفتم کار کردم پول درآوردم خونه خریدم طلا خریدم تو حقی نداری فقط میتونم بهت اجازه بدم تو این زندگی بمونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیگه بهش فکر نمیکنی؟چجوری طاقت بیارم زندگی که من توش سوختم وساختم تا به جایی برسه یکی دیگه راحت ...

نمیشه فکر نکنی فقط کمرنگ میشه برات

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
اره میگه ازشون خوشم نمیاد دوست ندارم با تو در ارتباط باشن.میگه چون تو حقی تو این زندگی نداری من رفتم ...

دیگه بی منطقی آدمها رو نمیشه درمان کرد. شوهر منم از خانواده من خوشش نمیاد منم چند سالع خودم تنها میرم و میام. رفت و آمد دردسره برام. همش توش حرفه. اتفاقا توی زندگیت خیلی هم حق داری ولی میگم مردها گاهی سطح فکرشون پایینه مثل دویست قرن پیش فکر میکنن. نمیفهمن ازدواح و زندگی مشترک یعنی چی

بدبختی من اینه تا ابد جلوی چشممه

منم 5 ساله جدام بخاطر بخشش مهریه طلاقم نمیده یه بچه دارم اصلا امیدی به آینده ندارم زندگی انگار برام پوچ پوچ شده نه عشقی نه زندگی نه شادی نه تفریح هیچی

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
دیگه بی منطقی آدمها رو نمیشه درمان کرد. شوهر منم از خانواده من خوشش نمیاد منم چند سالع خودم تنها میر ...

من اگه بهم بگه فقط خودت برو که مشگلی ندارم میگه حتی حق تلفن زدن هم ندارن تو فکر اصلا وجود ندارن میگه زن اگه پشت مردش باشه هرچی گفت باید بگه چشم  در صورتی که اگه یه روز نره خونه مادرش شب نمیتونه بخوابه هرچیزیم بگی از وسایل خونه تا خوراکی واینا براشون میخره من حتی یکبارم نگفتم چرا گفتم پول خودش هر کاری دوست داره بکنه

منم 5 ساله جدام بخاطر بخشش مهریه طلاقم نمیده یه بچه دارم اصلا امیدی به آینده ندارم زندگی انگار برام ...

منم تو شرایط تو هستگ دارم میمیرم با یه بچه این خدایی که همه دم از بزرگیش میزنن چطور این چیزارو میبینه و کاری نمیکنه

متاسفم عزیزم.انشالله روزای خوشی در راهه برات.چرا جدا میشی .من ده سال پیش بعد سه سال عقد جداشدم خیلی روزای سختی و گذروندم خیییلی..گاهی میگم خدا هر چی بهم بده بازم جبران اون عذابا نمیشه ولی گذشت و فهمیدم خوب شد جداشدم

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

من اگه بهم بگه فقط خودت برو که مشگلی ندارم میگه حتی حق تلفن زدن هم ندارن تو فکر اصلا وجود ندارن میگه ...

واقعا براش متاسفم. بگو من از پدر و مادری که منو بزرگ کردن نمیگذرم. انگار داره بهانه میگیره. البته من یه دوستی داشتم اونم شوهرش همین بود میگغت حق نداری با خانوادت ارتباط داشته باشی