2777
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 62 پست
من پریود میشدم

اهان متوجه شدم ‌.از یه طرف خوبه ک بچه ها تقریبا باهم بزرگ میشن و از یه طرف سختیای خودشو داره یکم🥹ولی اگر باردار باشی دیگه نینیتم تنها نمیمونه یه خواهر یا برادر خوب داره ک هم سنو سال همن و باهم رفیقن .من خودم تک فرزندم و همیشه تنها بودم .غصه نخور فداتشم ناشکری نکن میدونم شاید سخت باشه ولی سعی کن ب خوبیاش فک‌کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی به خودت برسی تا ده ماهگی به بچت شیر بده ینی تا 4 ماه دیگه اما خودتم بخور و بخودت برس و گو ...

ضرر داره شیر دادن تو حاملگی؟ برای دخترم منظورمه چون خودم یک جوری تحمل میکنم

ضرر داره شیر دادن تو حاملگی؟ برای دخترم منظورمه چون خودم یک جوری تحمل میکنم

نه فکر نمیکنم فقط بعضیا میگن مزش تغییر میکنه و ممکنه خودش پس بزنه 

بره بچه تو شکم ممکنه اگه به خودت نرسی بد باشه اما اگه بخوری و به خودت برسی به جفتشون میرسه چیزی نمیشه...

چون هنوز شش ماه خیلی کوچیکه بالای یه سال باز بهتر بود کلا میگرفتی

اخه من اینجوری نمیتونم به دخترم برسم گناه داره

نه بابا این فکرو نکن الان زن داییم بچه هاش یه سال فاصله دارن یکم سخت هست شاید یکم خودت تا بچه ها دوسه ساله بشن اذیت بشی ولی مطمئن باش با مدیریته تایمت میتونی واسه جفتشون وقت بذاری اگر اینجوری فکر کنی پس اون مامانایی ک دوقلو یا چند قلو دارن باید چیکار کنن