2777
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 62 پست
نه بابا این فکرو نکن الان زن داییم بچه هاش یه سال فاصله دارن یکم سخت هست شاید یکم خودت تا بچه ها دوس ...

نمیدونم بخدا اگه یک درصد از یکیشون غافل بشم تا آخر عمر عذاب وجدان دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا اگه یک درصد از یکیشون غافل بشم تا آخر عمر عذاب وجدان دارم

نمیشی بهت قول میدم مادر همیشه صده خودشو واسه بچه هاش میذاره توام ک مشخصه مادر خوب و با فکری هستی .نگران هیچی نباش استرس الکی نگیر خدا وقتی بچه میده بهت قدرت اینو میده ک واسه جفتشون یه مادر فوق العاده خوب باشی 

خب چجوری نداره. خیلی راحت بهش بگو. شوهرت بچه نمی خواست. چرا مراقبت نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

خب چونکه میگفت من نمیخوام فلان و دلایل مسخره خودش میگفت قرص بخور 

نمیشی بهت قول میدم مادر همیشه صده خودشو واسه بچه هاش میذاره توام ک مشخصه مادر خوب و با فکری هستی .نگ ...

امیدوارم همینطوری باشه واقعا 

دو سه ماه دیگه اسباب کشی داریم با یک بچه به بغل و یک بچه تو شکم از الان استرس دارم

خودش که شاید چیزی نگه ولی من میفهمم خب

نگران نباش میدونم خیلی سخته خیلی. ولی اگه حاملگی سختی نداری و ویار نداری با کمک یه کسی میتونی این مرحله رو بگذرونی. الان سخته ولی بعد که کم کم بزرگ بشن اونوقت راحت میشی. دیگه بچه ها بزرگ شدن سرشون گرمه خیلی اون موقع ارامش داری. 

وای اسی درکت میکنم منم این سری نه روز عقب افتادپریودم دیونه شدم دوتا بچه دارم قبلاً  کسایی که فکر سقط بودن رو ملامت میکردم ولی خدا خودم رو تو اون موقعیت قرار داد خدا منو ببخشه ،تاکسی جات نباشه نمیتونه درکت کنه،انشالله که بار دار نیستی اگرم بود خوبه بچه دومه حالا میخواستی پنج سال دیگه بیاری زودتر اوردی

اره میخوام اولین ماه اقدامم بود نمیدونم بزارم چند روز از وقتم بگذره بیبی چک بزنم

اره عزیزم اگه اولین اقدام بوده که خیالت راحت باشه این ماه نشه دوسه ماه دیگه میشه