2777
2789
عنوان

جای من باشید طلاق میگیرید

147 بازدید | 6 پست

خودم کارمندم  و خانوادمم پشتون و از لحاظ مالی خوبن و خودمم درآمد خودمو دارم ...از لحاظ قیافه و هیکلم همه میگن خیلی خوبی ولی معمولی رو به بالا فرض کنید ..

شوهرمم ی روانی افسرده ،دست بزن و اینا نداره ولی درعوض هیچ مسئولیتی قبول نمیکنه هر چند وقت ی بار خونه رو ترک میکنه میگه دیگ نمیتونم ، مشاورمم گفت مشخصه ک از لحاظ روانی ایراد داره و چون خودشم قبول نمیکنه بهتره جدا شی

نمیدونم چرا بعضی وقتا دلم میگیره شما بودید جدا می‌شدید،  اینم بگم اوضاع مالیشم خوب نیس همش باید من خرج میکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم جدا میشدم به چیه اون ادم دل خوش کنم اخه تا پیری چجوری تحمل کنم این وضعیت و بدون همدم درست حس ...

از آینده و تنهایی و نکنه یکی بدترش بیاد تو زندگیم میترسم ، از اینورما نمیتونم با این زندگی کنم