2777
2789
عنوان

کیا لنز طبی استفاده کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 23 پست
یکسال پشت سرهم هر روز استفاده کردم ، مشکلم همین بود نباید اینقدر زیاد می‌گذاشتم خشکی چشم گرفتم و چشم ...

کل روز استفاده میکردی ؟؟ 

۷،۸ ساعت در روز اوکی نیست به نظرت؟ 

من احتمالا تا ۶ ماه مجبور باشم بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی😥خدا رو شکر به خیر گذشته و چیزی نشده

وای آره هیچ وقت یادم نمیره

بعدها فهمیدم اگر عینک خوشگل انتخاب میکردم بهتر بود تا لنز بذارم و یا عمل کنم 

عینک هم جذابیت داره و هم اینکه چشمها تیغ نمیخورن الکی 

چون بعدها نمره چشمم برکشت و الان عینک استفاده میکنم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

وای آره هیچ وقت یادم نمیرهبعدها فهمیدم اگر عینک خوشگل انتخاب میکردم بهتر بود تا لنز بذارم و یا عمل ک ...

خوبه 😃

مهم اینه چشمت چیزی نشد 

مرسی که تجربتو بهم گفتی🤍🙏

چشمت خشک بود ؟ چطور بود چطور بفهمم حساسیت دارم یا نه ؟ فقط باید استفاده کنم که بفهمم؟

اره تا قبل استفاده نمیدونه ادم.بعد تو چشمت سنگینی میکنه.آب نیفته چشم.میسوزه.انگار یه چیزی فرو میره تو چشم

خیلی ممنون مرسی جواب دادی🤍خیلی شنیدم که نهایت یک ماه بشه استفاده کرد و خیلییی اذیته 🥲استرس گرفتم ا ...

قربونت...نه من سال ها ست استفاده می کنم و بهداشتش رو رعایت کنی چیزی نمیشه...ظرف جا لنزی رو هفته ای یک بار بشور و ضد عفونی کن...کامل خشکش کن با دستمالی که پرز نداشته باشه یا بذار خودش کامل خشک بشه...موقع گذاشتن لنز دستات رو بشور و با دستمالی که پرز نداشته باشه کامل خشک کن یا بازم بذار خودش خشک بشه...هر وقت لنز رو خواستی بذاری تو جا لنزی مایع رو عوض کن...با لنز نخواب و حموم نرو اینا چیزایی هست که باید رعایت کنی.

❤️❤️