2777
2789
عنوان

کیا لنز طبی استفاده کردن

82 بازدید | 23 پست

میخوام بینیمو عمل کنم ، عینک دارم 

فعلا هم نمیشه چشمامو لایزیک کنم 

چه مدت لنز استفاده کردین؟ 

راسته میگن خیلی اذیت میشین ؟؟ من ۶ ماه حداقل باید استفاده کنم 

ممنون میشم تجربتون رو بگین 🤍

چند سال استفاده کردم و می کنم،،نه اذیت نمیشم.

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حساسیت داشتم نمیتونستم وگرنه گذاشتن دراوردنش چند دفعه اول سخته بعد اوکی میشه

چشمت خشک بود ؟ چطور بود 

چطور بفهمم حساسیت دارم یا نه ؟ فقط باید استفاده کنم که بفهمم؟

من هم طبی داشتم هم طبی رنگی

خوب بود اما آخرین باری که زدم پشت پلکم گیر کرد زهره ترک شدم چون می سوخت منم فکر کردم کور شدم دیگه لنزاستفاده نکردم

و کمی بعد لازک انجام دادم

خب چه کاریه اول لازک یا لیزیک کن بعد بینی تو عمل کن البته اگر چشمات خیلی ضعیفه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

من هم طبی داشتم هم طبی رنگیخوب بود اما آخرین باری که زدم پشت پلکم گیر کرد زهره ترک شدم چون می سوخت م ...

چشمام هنوز آماده لایزیک نیست 

به خاطر اینکه درسام سنگین میشه دیگه وقتی طولانی ندارم مثل این تابستون🥲🥲🥲

میشه بدونم چه نکاتی رعایت میکردی؟ چند ساعت می‌زدی؟

من میخوام تو خونه هولدر عینک استفاده کنم برای کلاس و بیرون لنز بزنم

جنس خاصی یا مارک خاصی باید استفاده کنم ؟شماره چشمت زیر ۵ هست؟چند ساعت در روز میشه استفاده کرد؟

آره برندش مهمه...برای من برندش فستیوال مورنینگ هست...بهداشتی رو رعایت کنی این خیلی مهمه...برند مایع لنز هم مهمه...آره زیر ۵ هست و فقط وقتایی که بخوام کتاب بخونم یا نیاز باشه استفاده می کنم...شرایط عادی چون چشمام نزدیک بینه استفاده نمی کنم...حداکثر ۷/۸ ساعت.

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

چشمام هنوز آماده لایزیک نیست به خاطر اینکه درسام سنگین میشه دیگه وقتی طولانی ندارم مثل این تابستون🥲 ...

یعنی چی آماده نیست؟

شماره چشمت چنده؟

میگم که بس که ترسدم توبه کردم و دیگه نزدم

یکی دو باراشکالی نداره اما طولانی مدت به نظرم خطرناکه

آره برندش مهمه...برای من برندش فستیوال مورنینگ هست...بهداشتی رو رعایت کنی این خیلی مهمه...برند مایع ...

خیلی ممنون مرسی جواب دادی🤍

خیلی شنیدم که نهایت یک ماه بشه استفاده کرد و خیلییی اذیته 🥲

استرس گرفتم اصن

یعنی چی آماده نیست؟شماره چشمت چنده؟میگم که بس که ترسدم توبه کردم و دیگه نزدمیکی دو باراشکالی نداره ا ...

یه اندازه خاصی مثل اینکه باید داشته باشه 

چشمای من هنوز به اون اندازه نرسیده

هر دو تقریبا ۴ 

یکی دوبار منظورت چیه؟

یعنی چند بار لنز استفاده کنی طوری نیست بیشتر و طولانی تر خطرناکه به نظرم

نمیدونی اون لحظه چه حالی شدم هیچ وقت یادم نمیره ترس از دست دادن چشمام وحشتناک بود