2777
2789

میگم اگه اینطوری و این محیط خوب نیست 

من برای اینکه پول دربیارم می‌خوام برم دوره دستیاری دندان پزشکی چون تو شهرمون آگهی هست میخواستم برم دوره اش رو بعد برم کار کنم پول دربیارم 

منی که معمولی هستم و متوسط هستم و پوشش معمولی دارم اون محیط برام خوب نیست؟

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستیار دندانپزشک میره تو مطب داندانپزشکیاونجا هم شلوغه هی مریض میاد و..وقت این کارا نی

خب خداروشکر 

خیلی خوشحال شدم مرسی❤️

دیگه طویله نیست که هرکی رسیدبه آدم دس درازی کنه

ترسیدم آخه وقتی اینطور راحت گفتم تو اتاق عمل ... اینجا هم اکه خلوت باشه چی

ترسیدم آخه وقتی اینطور راحت گفتم تو اتاق عمل ... اینجا هم اکه خلوت باشه چی

خداییش این چرندیاتوباورمیکنی؟گیریم همچین چیزی باشه کدوم آدم عاقلی میادتومحل کارش لخت میشه؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

خداییش این چرندیاتوباورمیکنی؟گیریم همچین چیزی باشه کدوم آدم عاقلی میادتومحل کارش لخت میشه؟

نمی‌دونم راستش بهش فکر نمیکنم ولی خیلی مراقبم

نمی‌دونم راستش بهش فکر نمیکنم ولی خیلی مراقبم

چی شده توی بیمارستان؟

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
چجوری باشم ؟

رسمی در حد به همکار بدون حرف اضافی درد دل واین حرفا محیط کار همسرم همشون خانوم هستن با همه مردا هم اوکیه ولی به خودشون اجازه نمیدن با همسرم بیشتر از سلام علیک داشته باشند چون حریم رو حفظ میکنه

رسمی در حد به همکار بدون حرف اضافی درد دل واین حرفا محیط کار همسرم همشون خانوم هستن با همه مردا هم ا ...

متوجه شدم خیلی ممنونم ازتون ❤️