2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر نذری قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3612 بازدید | 124 پست
کاش بعضی ادما بدونن نذری دادنی که با نارضایتیه پیش خدام ارزشی نداره.اصلا کاش این رسم نذری جم میشد .ن ...

من هیچ وقت نذری به فامیل نمیدم همه وضعاتوپ میرم اخرشبادونه به دونه میگردم به نیازمندواقعی میدم چنان ذوق میکنن تایه هفته حالم خوب میشه 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بهتر نیست بعد از پخت غذا به جا سیر کردن خانواده هاتون اون رو به اسایشگاه بهزیستی کمیته امدادو ...... ...

عزیزم هیئتی که ما میریم هرشبی یک نفر خرج میده و شام میده و ۹۰‌ درصد افراد هم فقیر نیستن شوهر من غذا زیاد میپزه در حد ۱۰۰۰ تا ۱۱۰۰ تا به هیئت و خانواده ها که بده باز هم نصفش اضافه میاد که من هررچی میگم بدیم فقرا قبول نمیکنه و میبره پخش میکنه بین رفقایی که براش نفع دارن

منم دیشب بهش گفتم نذرت قبول نیست منم راضی نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی هیات میشناسم جمع میشن به اهالی بازار غذا میدن 

یکی از یکی پولدار ترن

درسته کسی ک میاد مجلس امام حسین گشنه تشنه برنگرده اما نه اینکه خیر اون مجلس به هیچ نیازمندی هم نرسه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
باید چکار کنیم حالا.میشه یه نفر درخواست دوستی قبول کنه؟بابا مشخصه که خانم هستم😭

قران بخون اروم شی

تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بس کنید دیگه هی کی میخوان بزنن. والله ما نه نوستراداموسیم نه پیشگوی اعظم. واقعا فلان روز میزنن؟!؟.. ...

به توچه مربوط خوشت نمیاد ریپلای نزن 

زندگیمون رومیکنیم اما این هم جزء زندگی ماست

هیات ها همشون باند بازی هستن،مافیای هیات😏دیدم که میگمحالا اون همه ندار میاد دم در هیات میگن غذا تمو ...

اخ حق گفتیییی دقیقا هیئتی که ما میریم همینهههه 

ببین من برا امام حسین میرم و تا جای ممکن برا خودم و بچم غذا نمیگیرم ولی متاسفانه هم شوهرم هم دوستاش و بقیه هیئتی ها دقیقا همین مدلی هستن که گفتی 

بگو دایی جاری خر کیه بعد نذری یکی الا دو تا برسه. قرار نیس ک همه شکمشون با همون سیر کنن همینو ب دوت ...

نه دیگه خواهرشوهرای من میگن داداشمون که نذری میپزه باید یه جوری بهمون غذا بده که تا یک هفته تو فریزر بذاریم و بخوریم برا همین ۸ تا ۸ تا میده

من دیشب خداشاهده غذا برا خودم برنداشتم 

ولی شوهرم متوجه نیست که اول فقرا...

اخ حق گفتیییی دقیقا هیئتی که ما میریم همینهههه ببین من برا امام حسین میرم و تا جای ممکن برا خودم و ب ...

بله اکثر هیات ها همینجوری هستن متاسفانه

ولی شما گناهی نکردی میدونم دلت صافه که داری اینجور حرص میخوری اما حساب شما از اونجور افراد جداست خدا همسرتون و هممون را به راه راست هدایت کنه🤲🤲🤲

مگه نذری همونی نیست که مسجد یا فامیل یا همسایه یدونه بیشتر بهت نمیده؟ اونم برا یک خانواده فامیل و هم ...

منم عقایدم مثل شماست ولی توضیح دادم تو کامنتا برا دوستان شوهرم برا خودنمایی غذا میده و از عمد تعداد بالا میپزه که تعداد بالا به همه غذا بده

منم هرچی میگم گوش نمیده

بگو اول منش اهل بیت رو یاد بگیر بعد غذا بده اگه برای خدا و اهل بیت میدی این رفتارات درست نیست کاری ک ...

مشکل اصلی اینجاست که برا اهل بیت نمیده وگرنه منششون رو هم یاد میگرفت