2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر نذری قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3612 بازدید | 124 پست

مگه نذری همونی نیست که مسجد یا فامیل یا همسایه یدونه بیشتر بهت نمیده؟ اونم برا یک خانواده فامیل و همسایه بدن؟

تعجب کردم گفتیم هشت تا دادین برا فامیل فکر میکردم یک دونه بدید به هر کس

تازه ما می خوریم میگیم به نیت اباعبدالله غذای امام حسین و... 

...

به نظر نذری ها را نبر. بذار بمونه برا خودش. اینکه نذر نیست. مبخواید نذر بدید به فقیر فقرا بدید. به ف ...

شوهر من متاسفانه عاشق خودنماییه 

این هیئتی هم که غذا میده دقیییقا بخاطر خودنمایی میده 

والا اخر هیئت غذا که اضافه بیاد من دو سه تا دونه برا خانوادم فقط برمیدارم گفتم شوهرم حدودا ۱۰۰۰ تا غذا میپزه که متاسفانه همه رو میده به رفقاش نه به فقرا شاااید درحد ۱۰ تا دونه به فقرا بده

منم گفتم این نذر نیست منم راضی نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال ماهم یکی از فامیلا دعوت کرد نذری رفتیم باغشون بود و فقط فک و فامیلاشون

پارسال یه جا رفتم نذری با بچه تو آفتاب وایسادیم

گفت فقط به مردا نذری میدیم

خودم میدیدم یه چن نفری از مردا چن بار تو صف وایسادن و چن دور ناهار خوردن

گفتم لعنت به نذرت و دل سیاهت 

برگشتم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
شوهر من متاسفانه عاشق خودنماییه این هیئتی هم که غذا میده دقیییقا بخاطر خودنمایی میده والا اخر هیئت غ ...

ولش کن خودتو اذیت نکن

گناهش گردن خودش

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بگو اول منش اهل بیت رو یاد بگیر بعد غذا بده 

اگه برای خدا و اهل بیت میدی این رفتارات درست نیست کاری کن فقط پول و زحمت الکی هدر ندی و نذرت قبول باشه 

دیگه محلش نده خودش خوب میشه

نذری برای اینه بدی به فقیر فقرا. اما ببین ملت چه کار میکنن... برای خودنمایی نذری میدن. این چه وضعشه

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

باید چکار کنیم حالا.میشه یه نفر درخواست دوستی قبول کنه؟بابا مشخصه که خانم هستم😭

دلت شور نزنه

هرچی خدا بخواد همون میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کاش به جا اینکه ۸ تا ۸ تا میدادین ب فک و فامیل بین فقرا پخش میکردین ک این شبا چشم انتظارننذرتون قبول

منم حرفم همینه گفتم به دوستان شوهر من عاشق خودنمایبه این غذا رو هم برا خودنمایی میده نه برا ثوابش وگرنه خودم چندین خانواده میشناسم که نون شب ندارن ولی نمیده بهشون میبره میده به دوستاش که از سیری نمیدونن چیکار کنن

منم حرفم همینه گفتم به دوستان شوهر من عاشق خودنمایبه این غذا رو هم برا خودنمایی میده نه برا ثوابش وگ ...

همین ادما بخدا پشت سرتون حرف میزنن غذاش ال بود بل بود

دیگ تموم شده این قضیه اعصاب خودتو خورد نکن هر چیم خود خوری کنی چیزی عوض نمیشه

لایک نکن.

اه واقعا عاشورا تاسوعامیخوان بزنن؟

بس کنید دیگه هی کی میخوان بزنن. والله ما نه نوستراداموسیم نه پیشگوی اعظم. واقعا فلان روز میزنن؟!؟.. سایت شده تایم زدن اسراییل قرمساق.. زندگیتونو بکنید.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

تو شهر ما ماه محرم کلا شنیدم آشپزخونه رو تعطیل می‌کنن چون از هئیت نذری میگیرن😐

هر کی نذر میخواد تشریف بیاره نمیاره نهایت یکی دوتا براش کنار گذاشته بشه

نه میخواد بیان و نه می‌خوان کم بهشون برسه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.