2777
2789
عنوان

رشد قد

158 بازدید | 16 پست

سلام من ۱۵ سالمه قدم۱۵۴هست و وزنم ۵۲ .رفتم دکتر بهم گفت هنوز یکم جا داره کامل بسته نشده یکم ولی جا داره استخونات.بعد هنوز هم پریود نشدم.قد مامانم ۱۶۰ قد بابام ۱۷۵ هست .و کلا همدخانواده پدری و مادریم قدشون بلنده .مثا داخل خانواده مادری مامانم از همه کوتاه تر هست.

بعد اینم داخل خانوادمون ارثیه یعنی برای دختر خاله هام همه اتفاق افتاده که قدشون مثلا ۱ ماه قبل از پریود شدن خیلی رشد کرده یک جور هایی جهش رشد داشتن.

به نظرتون چیکار کنم که قدم حداقل بالای ۱۶۰ بشه.قد مورد علاقه خودم ۱۶۷ هست ولی خب ،باید اونجوری ۱۳سانت رشد کنم.

به نظرتون چیکار کنم؟چون واقعا فکرمو درگیر کرده از یه طرفی یکی از دوستام هم بعد از پریود شدن و بسته شدن صفحات رشدش حتی ۵ سانت رشد کرده و من حتی پریود هم نشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دقیقا ولی خیلی حرف چرتی بهم زد.فقط میگفت یه چیزی نقض داره همین.حالا شاید برم پیش یه دکتر دیگه

آره

برو یه متخصص دیگه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

خب پریود شدن تو هر کسی متفاوت یکی خیلی زود میشه یکی خیلی دیر ولی خب میگن رشد قد قبل از پریودی سریع اما بعد از پریودی کند تر میشه قد بعد از پریودی تا ۳ سال رشد میکنه ولی ای کاش زودتر اقدام به دکتر غدد میکردین چون واقعا ۱۵۴ کوتاه هست ولی یه دکتر غدد دیگه برید چون دکتر غدد باید براتون آزمایش هورمون هم بنویسه و عکس از مچ دستتون بگیره قد تا وقتی رشد میکنه که صفحات رشد باز باشه شیر زیاد بخورید سعی کنید بارفیکس برید ویتامین D بخورید کلسیم بخورید کشک اینا بخورید ولی سریعا یه دکتر غدد دیگه برید چون سنتون زیاده ۱۵ سال

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

پریودشدن  معمولا از سن ۸ سالگی تا ۱۶ سالگی یه دکتر زنان هم برو سونو برات بنویسه چرا هنوز پریود نشدی

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

با سنی که شما دارید و قد تون فکر نکنم بتونید تا ۱۶۷ برسید ۱۶۰ هم بعید میدونم ولی دکتر غدد برید

۱۳سانت زیاده 

ولی فکنم۵سانت اینا تا قبل پریود قد بکشی 

من۱۶۸ بخدا دوست داشتم۱۶۰میبودم هیچی نداره قد بلند جز دردسر 

ول کن زندگیتو کن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

پریودشدن معمولا از سن ۸ سالگی تا ۱۶ سالگی یه دکتر زنان هم برو سونو برات بنویسه چرا هنوز پریود نشدی

عزیزم اینا به ژنتیک بستگی داره هر کسی یه تایمی پریود میشه دوست من ۱۸ شد هیچ مشکلی هم نداشت چرا استرس میدی بهش 

🤍

عزیزم اینا به ژنتیک بستگی داره هر کسی یه تایمی پریود میشه دوست من ۱۸ شد هیچ مشکلی هم نداشت چرا استرس ...

18 خیلی دیره و به ندرت کسی که مشکل نداره 18 پریود میشه.  استرس الان خیلی بهتر از اینه که بعد دچار مشکل شه.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عزیزم اینا به ژنتیک بستگی داره هر کسی یه تایمی پریود میشه دوست من ۱۸ شد هیچ مشکلی هم نداشت چرا استرس ...

میدونم استرس ندادم گفتم برا اطمینان برو دکتر یه سونو بده چیز بدی نگفتم معمولا از سن ۸ تا ۱۶ ولی خب خیلی ها هم هستن ۱۷ یا ۱۸ سالگی میشن

18 خیلی دیره و به ندرت کسی که مشکل نداره 18 پریود میشه. استرس الان خیلی بهتر از اینه که بعد دچار مش ...

دمت گرم حرف حق میزنی واقعا یه سونو بده چیزی ازش کم نمیشه از سلامتیش مطمئن میشه

با ورزش میتونی ۱۳سانت رشد کنید البته با خواب وتغذیه مناسب

کانال افزایش قد با مطالب رایگان تلگرام من
متدهای افزایش قد ۲۰۲۵
لینکbolandha
من دوسانت تو ۲۰سالگی وسه سانت تو ۳۶سالگی بلند شدم
تاپیک قد منو بخونید عکسم هم گذاشتم

با ورزش میتونی ۱۳سانت رشد کنید البته با خواب وتغذیه مناسبکانال افزایش قد با مطالب رایگان تلگرام منمت ...

واقعا؟من تغذیه ام فکر میکنم مناسب باشه ولی متظرو شما چیه از مناسب بودن

خواب هم میشه بگید مناسب چجوره یعنی.

و اینکه من خودم ورزش های خاص که برای قد هست رو چند تا شو هر روز انجام میدم همچینن بستکبال هم میرم و هر روز خودم داخل خونه دو تا سه ساعت ورزش میکنم.

حتما تایپک اخرتون رو سر میزنم