2777
2789
عنوان

چرا بعضی مستاجرها اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 40 پست
شوهرم اس ام زد خدا شاهده جواب نداده من دیدم در شکسته شوهرم بنده خدا دقت نکرده بود چوب پرده رو باز کر ...

منم هرسم گرفت واقعا 

کاش خوب برخورد کنید باهاشوون که فک نکنن زرنگن

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پول پیشش کم کنید.خونه دست مستاجر دادن آتیش زدن به مال هست

کم نکرده شوهرم متوجه نشده انقدر اذیتم و کرد که شوهرم میگفت فقط بره امروز من زفتم خونه رو دیدم دیدم چوب پرده رو باز کرده و درو شکسته به خدا دارم حرص میخورم فردا میخوام برم سراغ بنگاهی

مستاجرها خونه رو داغون میکنن

من یدونه میخ هم به دیوار نزدم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

واسه ما اب رو باز کرده تو پمپگفتم میخوام زود تر از موعد در بیامـپولشو اماده کردیم بع سختیحالا میگه 3 ...

میدونم فقط حرص خوردن هست ادم خونه رو خالی نگهداره بهتره تا به بعضی مستاحرها بده 

کم نکرده شوهرم متوجه نشده انقدر اذیتم و کرد که شوهرم میگفت فقط بره امروز من زفتم خونه رو دیدم دیدم چ ...

کلا روال اینه قبل اینکه پولو به مستاجر بدن و کلید تحویل بگیرن مالک و املاکی و مستاجر میرن از روی برگه که قبلاً نوشتن می‌خونن چی سالم بوده چی نبوده. اگه درست باشه همه چی خب پولو کامل تحویل میده مالک اگه نه که کم میکنن. شما باید همون موقع تحویل کلید چک میکردین بعد پولو میدادین. 

فک کنم تنها مستأجری هستیم که موقع تخلیه یه جوری تمیز میکنم انگار می‌خوام دوباره بشینیم. هر کسی میومد ...

خدا ان شا الله خیرتون بده و به خاطر دل پاکتون ان شا الله زودتر صاحبخونه بشین

کم نکرده شوهرم متوجه نشده انقدر اذیتم و کرد که شوهرم میگفت فقط بره امروز من زفتم خونه رو دیدم دیدم چ ...

شماهم خیلی بی دقتی کردید. برادر من دامشگاه میرفت تک و تنها بود خونه اجاره کرد. نه بچه ای بود نه آشپزی میکرد. صاحب خونه خواست خونه رو تحویلمون بده . اول اومد ترکای خونه رو هم شمرد . 

بعدش الان قبض آب و برق و گاز نیومده نمیدونید چقدر خرج کرده باید از پول پیشش نگه میداشتید