2777
2789
عنوان

بیاید از دردهای دلم بگم دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 75 پست
حالا تازه ما راه دوریم همش زنگ میزنه بیا بیا وقتی می رم به غلط کردم میافتم

من يه ربع باهاش فاصله دارم يه هفته اس منتظرم بچه ام بياد، حتا يه زنگ نزده بگه چطوري؟ گله كردم ازش گفت رفتي بيمارستان وظيفته بمن بگي من چرازنگ بزنم؟ پرتوقع و هيچكاري حاضر نيست واسه كسي حتا بچه اش بكنه. باز خانواده شما زبوني اذيت ميكنن.

من فکر میکنم زیادی ازشون توقع داری تو از اون خونه در اومدی زندگی خودتو داری نباید چشمت به زندگی اونا ...

عزیزم وقتی بهشون ارث رسید کلی گفتن برات اینکار و میکنیم اون کارو میکنیم دریغ از یه هزاری یا یه قدم تازه بابا مم میخواد یه کاری کنه مامانم نمیذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی بهشون ارث رسید کلی گفتن برات اینکار و میکنیم اون کارو میکنیم دریغ از یه هزاری یا یه قدم ت ...

عزیزم من نمیتونم درکت کنم البته اینکه توی سیسمونی نبردنت دلیل نمیشه بد باشن مامان بابای منم منو نبردن حتی برای جهیزیهمم منو نبردن ولی اصلا ازشون طلبکار نیستم ولی خواهرم برای همه چیزش خودش نظر داد من خیلی خوشحالم بودم و کنار خواهرم بودم تا از همه چیز لذت ببره 

پدرتان چی؟؟

پدر مادرم جداشدن. پدرم ازدواج كرده ولي خودشو خانمش همه كار برام ميكنن و خيلي هوامو دارن. واسه زايمانم گفتن ميان كمكم ولي مامانم امروز گفت مگه من كلفتم بيام خونت كاركنم. درحاليكه ٩ماه داشت فيلم بازي ميكرد كه من زايمانت ١٠روز پات وايميستم. هفته اخر زده زير همه چي...

میدونم گلم اما خودش توقع داره من برای خودمم میخوام چیزی بخرم با اون برم اون موقع این توقع تو آدم بوج ...

توقعت اشتباهه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

پدر و مادرها تو یه زمانی برا بچه های اول یا پول ندارن .یا بلد نیستن .یا تفکرشون هنوز رشد نکرده.ماها نباید توقع داشته باشیم شرایط تربیت ماها ثابت بمونه .بهتره هرچی ما نداشتیم بعدیا داشته باشن

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
پدر و مادرها تو یه زمانی برا بچه های اول یا پول ندارن .یا بلد نیستن .یا تفکرشون هنوز رشد نکرده.ماها ...

عزیزم من نگفتم چرا بعد یا دارن من میگم حالا که برای من خیلی کارها انجام نشده توقع زیادی نبود تو خرید سیسمونی پسرم باشم حتی یک جورابش هم سلیقه من نیست تازه هر دفعه هم از یکی از لباس هایی که خودش خریده ایراد میگیره میگه عوض کن