2777
2789
عنوان

بیاید از دردهای دلم بگم دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 75 پست
وقتی می رم خونشون همش میگه چرا تو کار نمیکنی چقدر میخوری من اگه مث تو بخورم میترکم بخدا براش کوهم جا ...

واااااااااااااااااااااااااااای چقدر شبیه خانواده منن

غصه نخور

منم تصمیم گرفتم کم کم  مستقل بار بیام

Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب نکنه . مگه چیه .بیکاری معلومه اعتماد به نفس نداری

اره ندارم شوهرمم همش میگه من نمی گم بد باش میگم مث خودشون باش منم خودش تو بانک پس انداز داره امروز زنگ زد گفت پنج میلیون دارید قرض بدید منم کلی با شوهرم بحث کردم چرا نمیدی گفت اولا چرا خودش از سپرده اش بر نمی داره دوما تو این همه بی پولی کشیدی بهت پول قرض دادن راست میگه یه بار پنج میلیون خواستم گفت ندارم با اینکه میدونستم داره

من دانشجوام همسرمم دانشجوئه با ماهی 700 واقعا عالی زندگی میکنیم و شادیم ، انقد از خانواده ها توقع ند ...

خودش دوست داره گفت برا عیدی ش میخوام بخرم اتفاقا ما اصلا توقع نداریم

وای عزیزم اگه الان ببینی خواهرم کلاس زبان کلاس گیتار و... همش میگن دختر نیاز داره باید این کلاس اون ...

عزيزم من خيلي بدتر ازشما اين جور چيزارو ديدم توخونه. همش هم ازطرف مادر. الان تواين وضع پا به ماهي كاري باهام كرده كه تصميم گرفتم مثل خواهرام ديگه توخيابونم ديدمش رومو برگردونم. هركي اذيتت ميكنه قطعش كن. چه نيازي داري بهشون؟ ادم بيشتر نياز عاطفي داره وقتي برطرف نميشه چرا روح وروان خودتو بهم ميريزي؟ تمام تمركز ووقت واعصابتو بذار واسه بچه ت. اونام دلشون تنگ شد بيان يه ساعت خونت پاشن برن.

عزيزم من خيلي بدتر ازشما اين جور چيزارو ديدم توخونه. همش هم ازطرف مادر. الان تواين وضع پا به ماهي كا ...

حالا تازه ما راه دوریم همش زنگ میزنه بیا بیا وقتی می رم به غلط کردم میافتم

افرین ... خب دندون اسب پیشکش و ک نمشمرن ... ازشون تشکر کن ک میخوان عیدی بدن ب پسرت :)

میدونم گلم اما خودش توقع داره من برای خودمم میخوام چیزی بخرم با اون برم اون موقع این توقع تو آدم بوجود میاد

من فکر میکنم زیادی ازشون توقع داری تو از اون خونه در اومدی زندگی خودتو داری نباید چشمت به زندگی اونا باشه الان هر چی هستی از زحمتیه که پدر و مادرت برات کشیدن با این توقع فقط خودت رو داغون میکنی

میدونم گلم اما خودش توقع داره من برای خودمم میخوام چیزی بخرم با اون برم اون موقع این توقع تو آدم بوج ...

خب ایرادی نداره خرید دوست داره ... 

مامان منم خیلی وقتا همینجوریه 

عیبی نداره 

خیلی چیزام ک میگیره دوس ندارم ازش تشکر میکنم ولی خب ممکنه هیچ وقت استفاده نکنم ...

ب دل نگیر دوستم

حالا تازه ما راه دوریم همش زنگ میزنه بیا بیا وقتی می رم به غلط کردم میافتم

به نظر من حساسی همین که حاضر برا پسرت عیدی بخره یعنی دوسش داره. تازه زنگ میزنه بیا

اون خانومه میگفت اصلا زنگ نمیزنن بیا .

یه خورده ممکنه مامانت خسیس باشه اونم دیگه ذات خودشه.