2777
2789
عنوان

بخاطر جاریم بچم و خیلی زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 25 پست
بنظرم با این ادم خودتو درگیر نکن شوهرت به شوهرش بگه بچه ها با هم بازی میکنن نمیشه پاشون رو بست نفرین ...

من هیچ رفت و اومدی ندارم باهاش منتها منو تو کوچه میبینه هی گله می‌کنه در صورتی که هم من هم اطرافیان میدونن مقصر بچه ی اونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست خودم نیس خدا میدونه چقدر این زن منو و بچمو اذیت کرده الهی درد بی درمون بگیره امشب برا اولین بار ...

میدونم فداتشم 

حرصتو رو اون بچه خالی میکنی آهش میگیرتت 

وقتی بخاطر اون میزنیش تو تو چشش بد میشی اون میشه خوبه بیشتر میره طرفش

....

خب همینو با آرامش بهش بگو بگو من از بچم مطمئنم شاهد هم دارم

خیلی سلیطس مگه میشه باهاش منطقی و اروم صحبت کنی همشم بخاطر اینه ک من سر تره زندگیم...شوهرمن تازگیا دوتا ماشین خریده برام اون هر کاری میکنه یه پرایدم نمیخره براش حسرت یه رانندگی مونده به دلش رابطشون داغونه جو خونشون خیلی بد و افتضاحه...حسرت ما رو میخوره و میخاد حرصش و اینجوری خالی کنه... شوهرش میاد شوهر من پول دارو قرض میگیره انقدر یعنی بدبختن این زن مدام میبینه من تیپ میزنم میرم میام حرصش میگیره و جور دیگه نمیتونه خالی کنه به بچم گیر میده

از شما که مادرشی توقع میره بچه تو نزنیبعد شما جاری رو نفرین میکنی؟

ببین من هزاران بار ب پسرم تذکر دادم ک اصلاااا با بچه ی این زن نه حرف بزن ن بازی کن ن نگاش کن...وقتی دوباره یه داستان پیش میاد و میفهمم توی بازی دعواشون شده من عصبی میشم از دست بچم چیکار کنم اخه؟؟؟؟

همینارو بگوبگو اول تو زده پسر منم از خودش دفاع کرده لازم نیست بحث کنی باهاش

ببین اون خیلی سلیطه است نمیشه قانعش کنی ک بچه شما مقصر بوده و بچع من از خودش دفاع کرده...من فقط میخام پسرم از پسر این زن فاصله بگیره حرفم اینه...برا همین عصبی شدم و خیلی زدمش گفتم اگ بار دیگ برسم ببینم کنار بچه ی این زن ایستادی عواقبش با خودت 

مادر سمی

خب اون گفت،  تو باید بزنی؟؟؟ میدونی الان در رابطه با بچه ت مشکل اصلی خودت بودی تو این ماجرا؟؟  

هرچی میخواد بگه بگه تو هوای بچه ی خودتو داشته باش اگه برات مهمه 

خیلی عصبی هستی بهتره جای نفرین کردن اون روی روان خودت کار کنی آرامش بگیری 

طفلک بچت خیلی دلم براش سوخت مادر عصبی که کتک میزنه هرگز تا آخر عمر بچش ذهنیت بد نسبت به مادرش از یادش نمیره 

اون بچه فقط یه طفل معصومه که فکرش هنوز رشد نکرده و با دنیا و روابط دنیا و آدمها  آشنایی نداره 

خیلی ظلم میکنی در حقش اگه کتکش بزنی چون اون نادونه 

برگرد به گذشته خودت وقتی که هم سن بچت بودی اونوقت شاید درک کنی ذهنیت بچه ها چیه اونوقت فقط ازش مراقبت میکنی و بهش محبت میکنی 

برا بچت سرگرمی درست کن که نره تو کوچه یا ببرش پارک‌ و جایی که بچه عموش نباشه براش تفریحات دور دست و کلاسهای دور دست این بچه عمو فراهم کن تا فرصت نکنه سمتش بره تو هر چی بگی اون طفل معصوم نمی‌فهمه که خودا باید به ترفند و مهربونی از جایی که باعث آسیب به خودت و بچت میشه دوری کنین