2777
2789
عنوان

بخاطر جاریم بچم و خیلی زدم

293 بازدید | 25 پست

خانوما من یه جاری دارم خیلی حسادت منو میکنه چون من تو پوشش و رفت و آمد و کلا همه چی خیلی ازادم اون خیلی محدودیت داره..همسر من خیلی سرتره از هر لحاظ زندگی ما بالاتره..حالا من اصلا کاریش ندارم ولی مدام بمن میگه بچت این کارو با بچه من کرده اون کارو کرده..در صورتی ک همه میدونن بچه من ازارش ب بقیه نمیرسه مگه اینکه کسی اذیتش کنه..هر چیم میگم اینا بچه اند نمیفهمن حالیش نیست...البته منکع میدونم از جای دیگه میسوزه..شوهرش می‌گفت ما همه حقوق مون می‌ره بالا دوا دکتر...از امام حسین میخام همین طور ک مثل خوره افتاده ب جون منو بچم و مدام باعث میشه من بچم و کتک بزنم یه درد بی درمون بگیره ک سرگرم خودش بشه از تو ما بکشه بیرون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اگه میدونی بچت بی آزاره همینو صاف و پوس کنده بهش بگو 

بگو من بچه خودمو میشناسم 

حالا نه اینکه بچت گند بزنه هی تو لوسش کنی 

ولی تا مطمئن نشدی پشت بچت رو خالی نکن 

فردا بچت اعتمادش رو بهت از دست میده باهات سر لج میوفته اون موقع خوبه؟؟ 

بهش میگم فاصله بگیر از بچه ی این زن..منم عصبی میشم نمی‌کشم الهی درد بی درمون بگیره این زن دست از سر ...

دفعه دیگه اگه گفت  بگو بچه اس اگه میدونی بچه ات قراره از بچه ام کتک بخوره بچتو بگیر 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
بهش میگم فاصله بگیر از بچه ی این زن..منم عصبی میشم نمی‌کشم الهی درد بی درمون بگیره این زن دست از سر ...

شما هم الکی چند بار بهش بگو بچه ات بچم رو زده باهش مثل خودش باگش

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
خب اگه میدونی بچت بی آزاره همینو صاف و پوس کنده بهش بگو بگو من بچه خودمو میشناسم حالا نه اینکه بچت گ ...

من پشت بچم و خالی نمیکنم ولی خیلی بهش تذکر میدم ک از بچه ی این زن فاصله بگیره ولی باز میبینم با هم بازی کردن و یه چیز کوچیک پیش اومده و این زن یه شر بزرگ ب پا کرده..منم از دست بچم عصبی میشم میگم مگه من نگفتم از بچش فاصله بگیر....یه روز خوش ندیده تو زندگیش انقدر ک مریضی افتاده ب جونشون فردا میرم در خونش بهش میگم الهی سرطان بگیری که دست برداری از سر منو بچم بخاطر تو بچم و زدم در صورتی ک مقصر بچه ی تو بوده اون اول بچه ی منو اذیت کرده

دفعه دیگه اگه گفت بگو بچه اس اگه میدونی بچه ات قراره از بچه ام کتک بخوره بچتو بگیر

اصلا دردش بچه نیست دردش اینه ک من تو پوششم و حجاب و رفت و اومد و همه چی آزادم ولی اون حتی یه پراید شوهرش نمیخره براش اجازه نمیده چادرشو حتی برداره... الهی خدا جوابش و بدع منو بچم خیلی اذیت شدیم چند ساله

من پشت بچم و خالی نمیکنم ولی خیلی بهش تذکر میدم ک از بچه ی این زن فاصله بگیره ولی باز میبینم با هم ب ...

بنظرم با این ادم خودتو درگیر نکن 

شوهرت به شوهرش بگه بچه ها با هم بازی میکنن نمیشه پاشون رو بست 

نفرینم نکنش  کسی از فردا خبر نداره 

بسپار به خدا همه چیو 

کلا معلومه خیلی حساست کرده 

یه مدت رفت و آمد باهاشون رو محدود کن تا اروم شی 

دختر ناراحت نشیا دیوونه ای بچه رو میزنی چرا حرصتو رو بچت خالی میکنی کاری نکن بچت ازت تنفر بشه عقدتو ...

دست خودم نیس خدا میدونه چقدر این زن منو و بچمو اذیت کرده الهی درد بی درمون بگیره امشب برا اولین بار از بدبختیش خوشحال شدم تو لجن زندگی میکنه