2777
2789
عنوان

غذا برا دور همی

162 بازدید | 14 پست

بچه ها ب جز گزینه های زیر دیگه چی پیشنهاد میدین برا قسمت غذای گرم‌ دور همی که آسون باشه و زیاد وقت نگیره 

مثلا اش الویه حلیم ساندویچ مرغ

اینا رو میدونم 

میخوام ی مقدار اش درست کنم‌ اما در کنارش میخوام‌ چیزی درست کنم ک زمانگیر نباشه 

پیشنهادتون چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون ساندویچ مرغ خودت بنظرم خیلی خوشمزس 

ولی میتونی ته چین مرغ هم درست کنی کنارش زیاد وقت نمیگیره 

یا اینکه سالاد ماکارونی 

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

ساندوبچ مرغ وقت نمیگیره؟

نه دیگه یکی یکی درست می نی میزاری کنار 

اگه مهمونات خیلی زیاد باشن وقت گیره

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

دلمه که خیلی سخته و خیلی هم خوشمززززه میخوام دسری جات هم درست کنم راستش هیچ تجربه دلمه درست کردن ندا ...

اگه دوست داشتی بگو برات تو ضیح بدم دلمه زیاد سخت نیست ، دسر هم خوبه اگر بلد باشی یا مثلا کیک خانگی بعد از اش می چسبه ، ما تو دور همی عصرانه گاهی نون و پنیر و سبزی وخرما هم کنار اش می ذاریم یا حلوا 

اگه دوست داشتی بگو برات تو ضیح بدم دلمه زیاد سخت نیست ، دسر هم خوبه اگر بلد باشی یا مثلا کیک خانگی ب ...

دسر آره 

کیک خامه ای 

دسر با کارامل 

و دسر ژلاتین شکلاتی میخوام‌ درست کنم‌

اگه دوست داشتی بگو برات تو ضیح بدم دلمه زیاد سخت نیست ، دسر هم خوبه اگر بلد باشی یا مثلا کیک خانگی ب ...

عزیزم‌ لطف میکنی توضیح بدی ک ان شاءالله برا خودمون درست کنم عاشق دلمه م‌ همیشه خریدم ...اگه حوصله داشتی توضیح بده ...حس میکنم پر از نکته است 

عزیزم‌ لطف میکنی توضیح بدی ک ان شاءالله برا خودمون درست کنم عاشق دلمه م‌ همیشه خریدم ...اگه حوصله دا ...

برنج ابکش کن یا دم کن فرقی نداره مثلا یک لیوان ، لپه هم بپز جدا ،گوشت چرخ شده هم سرخ کن ،  پیاز داغ هم درست کن کمی رب و نمک هم بزن با ی قاشق ابلیمو  ، لپه و برنج و گوشت و کمی سبزی مخصوص کوفته مثل مرزه و  کمی ترخون ، باهم ترکیپ کن ،  به مواد ،نمک وزردچوبه هم بزن خوب مخلوط کن کمی زرشک هم بریز به مواد ، برگ مو رو ۳ دقیقه بچوشون ابکش کن ، در مرحله بعدی مواد رو روی برگ مو بپیج ، برگ مو های اماده شده رو بچین توی قابلمه پیاز داغی که اماده کردی ، یک فنجون اب گرم بریز در قابلمه رو بذار ، اگه غوره یا الوچه داری بریز لابه لای برگ موها خوشمزه میشه این برای دلمه ترش مزه هست