2777
2789

خیلی نگرانشم 

اصلا محاله جواب نده

لطف میکنید اگر یه صلوات برای سلامتیش بفرستین

خودش زودبهم زنگ بزنه

خدا خیرتون بده

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

انشاالله طوری نشده دلتو بد نکن 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

من که صلوات رو فرستادم ولی تو هم اروم بگیر عزیزدل 

حواس بنده خدا پرت نشه 

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

خب عزیزو خطرناکه تو جاده تلفن جواب دادن. اونم تو این تاریکی که چشم چشمو نمببینه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

منم زیاداسترس میگیرم

شاید رفته دشویی،پمپ نبزین،،سوپری،

مردا،،گاها بیخیالن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

شاید ماشینو زدن بغل یه چرت بزنن

بد به دلت راه نده عزیزم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

خب عزیزو خطرناکه تو جاده تلفن جواب دادن. اونم تو این تاریکی که چشم چشمو نمببینه

نه اصلا محاله جواب نده

فوقش میزنه کنار زنگم میزنه

این اخلاقش بیشتر نگرانم کرده

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...