2777
2789
عنوان

9 روز مونده تا پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 16540 بازدید | 43 پست

من ۷ روز دیگه موعدمه فقط ترشحات سفید زیاد دارم ..با یه ذره کمر درد ماه دوم اقدام

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدابه حق خانم فاطمه زهرا قسم دادم این ماه نا امیدم نکنه خیلی سخته انتظار

انشالا

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

به علائم دل نبند

من دارم دوفاستون میخورم معمولا بعد از قطعش پری میاد دو روز دیگه مونده تا قرصم تموم شه.میشه ۲۵ پری به نظرتون بی بی بزنم؟؟؟

باردار ها برای منم دعا کنید

خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
منم ماه سومم ده روز دیگه موعدمه. انشا... خدا هردومونو خوشحال کنه🌷🌷🌷 علایم فقط درد نوک سینه .که ...

انشالله عزیزم ، من ۶ روز دیگه مونده معده درد شدید گرفتم و نوک سینه هام به شدت درد میکنه هر چی به پری نزدیکتر میشم دردش داره بدتر میشه

انشالله عزیزم ، من ۶ روز دیگه مونده معده درد شدید گرفتم و نوک سینه هام به شدت درد میکنه هر چی به پری ...

انشا... باردارین.فردا میرم حرم .حتما اونجام دعاتون میکنم.که هرچه صلاحتونه خدا براتون رقم بزنه وانشا... همین ماه خوشحال بشین

انشا... باردارین.فردا میرم حرم .حتما اونجام دعاتون میکنم.که هرچه صلاحتونه خدا براتون رقم بزنه وانشا. ...

ممنون عزیز دلم😘😘😘 .. انشالله

برای همه اونایی که منتظر نی نی هستن دعا کنید چون انتظار خلی سخته

منم امروز وسط سیکلم . ماه سوم اقدامم. از الان سینه درد شدید دارم .  این ماه هم دوبار بیشتر نتو ...

منم این ماه سینه دردم خیلی زود شروع شد الانم ۵ روز دیگه موعد پریودمه شبا از درد سینه خوابم نمیبره نوک سینه هام به شدت درد داره 

انشالله که حامله هستیم 🙏🏼🙏🏼🙏🏼