2777
2789
عنوان

9 روز مونده تا پریود

16537 بازدید | 43 پست

کیا مثل من اقدام به بارداری کردن و ۹ روز دیگه موعد پریودشونه ؟ ماه ۳ اقدام هستم 🙄🙄🙄

علائم من درد شدید سینه از ۳ روز پیش شده شروع 

سر درد و گیجی 

تیر کشیدن تخمدان سمت راست 

و هر از گاهی کمر درد 

به نظرتون حامله ام ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده روز ديگه موعدم خخخخخ از هولم بي بي زدم مثبت شد امروز زدم منفي 

كلا عجولم راستي ماه دوم اقدامم

بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..

منم فکر کنم چهارشنبه روز تخمک گذاریم بوده و شب پنج شنبه نزدیکی داشتم اما علائم تخمک گذاری رو الان میبینم .نمیدونم دوباره اقدام کنم یا نه چون میگن برا پسر شدن باید ی بار اقدام کرد توماه.چون پسرمو از دس دادم میخوام پسر بشه .بنظرتون چکار کنم؟

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو
من ده روز ديگه موعدم خخخخخ از هولم بي بي زدم مثبت شد امروز زدم منفي  كلا عجولم راستي ماه دوم ا ...

هنوز خیلی زوده 😁😁

من خیلی سرگیجه دارم و این ماه سینه دردم از ۱۳ روز قبل پریود شروع شده خدا کنه هر دومون باردار باشیم 🙄🙄

هنوز خیلی زوده 😁😁 من خیلی سرگیجه دارم و این ماه سینه دردم از ۱۳ روز قبل پریود شروع شده خدا کنه هر ...

منم همين حس دردو دارم

انشاله عزيزم

بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..