2777
2789
عنوان

مادرشوهری که هی تذکر حجاب میده

221 بازدید | 14 پست

من خودم مقید به حجابم و خودم رعایت میکنم فقط نوعس بسته به مکان متفاوته

مثلا یه جا چادر یه جا عبا یه جا مانتو ولی درهر صورت حجابم کامله و استایلم اینه 

مادرشوهرم عادتشه به بچه هاش تذکر حجاب میده

حالا قبلا به من نمیگفت هیچی روش نمیشد

تازگیا شروع کرده به منم میگه

مثلا مانتو پوشیده باشم‌میگه چادرت کو یا مثلا عباپوشیده بودم‌میگف چادرا تبدیل به عبا شدن

به نظرتون این بار که گفت چه رفتارمحترمانه ای کنم تا دیگه چیزی نتونه بگه روش نشه؟

حالا عزیزانی که معتقد نیستن نگن آی بی احترامی کن و آی مستقیم بگو 

یه روش بدون کنتاکت و ناراحتی میخوام دوستانه و محترمانه و چیزی باشه که بندازتش تو رودربایستی دیگه نتونه چیزی بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بنظرم یه بهونه بیار ک چادر اذیت کنندس واست با لحن عادی بگو بهش برنخوره

قبلا یکی به منم گیر داده بود گفتم خب واقعا سرم درد میگیره چادر رو سرم باشه و حالم بد میشه و...

دروغم نگفتم کلا اینطوریم حتی موهامو طولانی مدت شل هم ببندم سردرد میگیرم و...

Intj-

نمیدونم بنظرم یه بهونه بیار ک چادر اذیت کنندس واست با لحن عادی بگو بهش برنخورهقبلا یکی به منم گیر دا ...

یعنی رک بهش نگی اما به حرفشم نباشی

هردفعه که چیزی گفت یجوری ردش کنی بالاخره خسته بشه از گفتن

این کاری بود که من کردم نمیدونم واسه شماهم جوابه یا نه.

Intj-

ببین یه کلام بهت میگم، اگه شوهرت محکم جلوش نایسته، بیچاره ای.

خودت هیییییچ کاری نمیتونی بکنی.

دقیقا منم شرایطم مثل شماست.

از تذکر حجاب شروع شد، تا دخالت و کنترلگری تو خصوصی ترین مسائل زندگیم ادامه پیدا کرد.

شوهرم هم نقش هویج رو داشت.

در نهایت اعصابم به فنا رفت

روابطمونم حسابی تیره و تاره

نفرت جاش رو گرفته

ببین یه کلام بهت میگم، اگه شوهرت محکم جلوش نایسته، بیچاره ای.خودت هیییییچ کاری نمیتونی بکنی.دقیقا من ...

دقیقا همینه

یه بار به شوهرم گفته بود جلوی زنتوبگیر وگرنه ازین بدترمیشه شوهرمم خندیده بود جواب نداده بود ینی حالتی که حرفشو به حساب نیورده بود ب منم هیچ تذکری نداده شوهرم

حس میکنم دیده شوهرم سکوت کرده خودشوحقدارمیدونه