2777
2789

یا همشون فقط توی خط لجبازی ان؟؟؟؟!!!!!

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه تو آرامش قول تغیر میدن ولی تا تقی ب توقی میخوره همونن باز

بنظرت امیدی هس واقعا ب تغییر؟؟؟

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

من خواستکارم بچه ننه بود الان میگه تلنگر خوردم بخدا دیگه مرد غیرت نداره میزاره دیگران دخالت کنن من ...

بیخیالللللل

اگ بخواد میتونه فقط رگ خوابش باید بلد باشید بجای کلنجار و تنش ،بهش بفهمونید تغییر به نفع خودشه، بعد چندتا مرد موفق دور ورتون مثال بزنید چون به شدت حسادت میکنه و سعی میکنه خودشو درست کنه 

یک صلوات بفرستید 

من خواستکارم بچه ننه بود الان میگه تلنگر خوردم بخدا دیگه مرد غیرت نداره میزاره دیگران دخالت کنن من ...

مادر خیلی تاثیر داره تو‌زندگی. مادر خوب باشه زندگیتون خوبه اگه دخالت چی باشه اخرش سم خودشو میریزه .بچشه نمیشه ک دور مادرشو خط بزنه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭