2777
2789
عنوان

امسال خونمونو تمدید کردیم بخاطر شرایطم جابجا نشدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 54 پست
شما سه تا بچه داریزندگی و کار با بچه واقعا زمانبر و سختهبارداری خیییییلی راحت تر از بچه دا یه اونم س ...

دقیقا همین طوره 

در کنار کار ،باید غذا آماده کنم ،تا خودم بهشون غذا ندم هم غذا نمیخورن،دسشویی بردن و غیره،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

7سال پنج سالدو و نیم سال

خدا حفظشون کنه،جنسیتشون چیه گلی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

الان هم دیر نشده اون چهار تومن رو میتونی خرج بچت بکنی

الان دیگه نمیشه عزیز دلم که،قرار داد بستیم و پولو هم دادیم، صاحب خونمونم هم خیلی ادم جالبی نیست. قطعا قبول نمیکنه. گذشت خیر دراین باشه...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

اول اینکه شما میدونستی ماه آخر سنگین می‌شیبایذ از ماه های قبل، ریزه ریزه جمع میکردیدوم اینکه پول دوم ...

عزیزم کاش لحنتو عوض کنی

شاید یه شرایط خاصی دارم...

بعدشم مگه من کف دستم رو بو کرده بودم که این همه به قیمت اضاف میکنه؟ 

قضاوت نکن، چون یه شرایط خاصی دارم و بارداریم خیلی سخته دکتر از ماه های اول بهم گفت که حتی روزی دوبار هم نمیتونی از پله بیای و بری... 

بعدم معلومه شما دلت از جایی پره با این لحنت...😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یادم اولین باری که خواستیم تمدید کنیم سرسال صاحبخونه قبلی فروخت و صاحبخونه جدید کلی اجاره رو بالا بر ...

خداروشکر عزیزم

ماهم خونه داشتیم، دادیم مغازه شوهرم برا کاسبی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم کاش لحنتو عوض کنیشاید یه شرایط خاصی دارم...بعدشم مگه من کف دستم رو بو کرده بودم که این همه به ...

نه دلم پر نیست

کلا لحنم یخورده خشک و مستبدانه ست همیشه🤪

زیادی جدی هستم😑

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

نه دلم پر نیستکلا لحنم یخورده خشک و مستبدانه ست همیشه🤪زیادی جدی هستم😑

پس مردمم همون طوری باهات هم کلام میشن که خودت هستی عزیزدلم😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس مردمم همون طوری باهات هم کلام میشن که خودت هستی عزیزدلم😅

نه چون دلسوز و منطقی هست حرفام

چون حرفام صریح بود و دقیقا درست زدم به هدف شما سختتون شد😅

مثلا از بین نکاتی که ب شما عرض کردم 

کدومش بی اساس بود

گفتین دکتر گفته از پله بالا پایین نرو

ولی نگفته بود که نشسته کاراتو نکن

خودت نمیخواستی انجام بدی. 

برا جمع کردن ظروف که نمیخواستی از نردبون بری بالا. 

تمام

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

نه چون دلسوز و منطقی هست حرفامچون حرفام صریح بود و دقیقا درست زدم به هدف شما سختتون شد😅مثلا از بین ...

خودم خیلی می‌خواستم جابه جا بشم. آدم تنبلی نیستم هم و به شدت تند و سریعم ولی امسال همسرم میگفت بمونیم دیگه نکنه بچه یه طوری بشه....منم قبول کردم 

نه گلم چون شما کل مسئله رو نمیدونی.ولی فکر میکنی که بله همه حرفات درستن....😅 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40