2777
2789
عنوان

امسال خونمونو تمدید کردیم بخاطر شرایطم جابجا نشدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 54 پست
اراک شوهرم مشکل داشت صفر بود کلا اسپرمش

جنسیت نی نی ت چیه گلی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

اراک شوهرم مشکل داشت صفر بود کلا اسپرمش

دفعه اول انتقال نتیجه گرفتی،بعداز چند سال یکم بهم روحیه میدی شیش ساله منتظرم

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم😔

انشالله به زودی تاپیک باردار شدنتو بزنی فدایت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

کارگر میگرفتی، بهتر از پول زوره

اره واقعا پشیمونم

اما دنبال خونه گشتن هم سخته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره واقعا پشیمونماما دنبال خونه گشتن هم سخته

از دیوار هم میشه پیدا کنی

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

کار خوبی کردی خدای نکرده برات اتفاقی بیفته همون پول خرج دکترت میشه و کلی روحیه خراب.انشالله سال دیگه ...

اره شوهرم وخونوادمم همینو میگن...

ممنونم ...فدای تو مهربونم💐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره شوهرم وخونوادمم همینو میگن...ممنونم ...فدای تو مهربونم💐

یادم اولین باری که خواستیم تمدید کنیم سرسال صاحبخونه قبلی فروخت و صاحبخونه جدید کلی اجاره رو بالا برد من بغض و گریه چکارکنم باورت نمیشه یکماه نگذشت ازقرارداد ماخونه خریدیم معجزه معجزه بود پول خسارت دادیم بلند شدیم .باخدا باش پادشاهی کن

اول اینکه شما میدونستی ماه آخر سنگین می‌شی

بایذ از ماه های قبل، ریزه ریزه جمع میکردی

دوم اینکه پول دوماه اضافه شده ب کرایه رو میدادی کارگر برات جمع کنه

سوم اینکه وقتی هنوز نزاییدی داری میگی سال بعدم نمتونم بچم کوچیکه، کاملا مشخص کرد کلا زن سست و بی برنامه ای هسای متاسفاته

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

آره تو شرایط عادی سخته چه برسه تو بارداری ،من که تو شرایط شما نیستم چند روزه با اینکه فشرده کاری نمی ...

شما سه تا بچه داری

زندگی و کار با بچه واقعا زمانبر و سخته

بارداری خیییییلی راحت تر از بچه دا یه اونم سه تا. 

بارداری فقط مرذقبت و رعایت میخواد

ولی بچه داری روزی صدتا کار رو باید تکرار کنی و وقت آزاد و پیش فت در کار وجود نداره

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

دفعه اول مثبت شدم 

خودم هیچ مشکلی نداشتم علاوه بر اون هم ورزش میکردم رژیم هم داشتم 

وقتیم انتقال دادم هر چیزی که بهم گفته بودن رو رعایت کردم 

ولی خب امید نداشتم 

چون از روی تخت زود بلند شدم 

بچها گفتن ما یکساعت بعد انتقال رو تخت خوابیدیم مثبت نشدیم تو که یک ربع بیشتر نموندی 

بیشترین چیزی که تأثیر داشت استرس نداشتنم بود 

و اینکه هرروز سوره حجرات می‌خوندم با خدا خیلی حرف میزدم 

میگفتم تو اگر بخوای میشه اگه نخوای نمیتونم باهات بجنگم 

و تا یک هفته ام هیچ علائمی نداشتم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
دفعه اول مثبت شدم خودم هیچ مشکلی نداشتم علاوه بر اون هم ورزش میکردم رژیم هم داشتم وقتیم انتقال دادم ...

بسلامتی ب دنیا بیاریش عزیزم

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

بسلامتی ب دنیا بیاریش عزیزم

امیدوارم 

والا جن.گ و این داستانا که بود خیلی بهم ریختم 

دکترم ی شهر دیگ بود نتونستم برم پیشش 

همش ترس زایمانمو دارم 

انشالله شماهم بزودی باردار بشی و بحق این روزای عزیز مادر بشی 

هر کاری می‌کنی فقط پیگیر باش و ناامید نشو

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.