2777
2789

قرار دادمون ۱تیر 

با اینکه کلی خونه های خوب و با قیمت های مناسب همسرم سراغ داشت، اما من پا به ماهم و خیبلی سختمه که حتی یه لیوان بردارم چه برسه به اینکه اسباب کشی کنیم...

صاحب خونه ما خیلی بی انصافی کرد ۷۸ تومن ب رهن و ۴ میلیون به کرایه اضاف کرد چون می دونست هرجور باشه مجبوریم بمونیم😔

دلم برا شوهرم میسوزه اونم بخاطر شرایط من چیزی نگفت و میگه اشکالی نداره اما میدونم که راضی نیست اصلا😅

خواهرم میگه کاش چند کمکی میگرفتی چند روزه برات همه رو کارتون بندی میکردن و خونه.جدید هم برات کامل میچیدن اما شوهرم اصرار اصرار که نه میمونیم

سال دیگه هم بچم ۱۱ ماهشه و قطعا نمیتونم با بچه کوچیک جابجا شم سال بعدشم، ۲ سالش نشده و سخته اما هرجور شده سال بعد باید بریم از این خونه

شایدم خودم تنبلم 

جابجایی با شرایط بارداری یا بچه کوچیک سخته؟ شما جابجا شدید تو بارداری؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

منم باردارم ولی ترحیم اینه اثاث کشی کنم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

مامانت نمیتونه بیاد کمک با مادرشوهرت با همون خواهرت و چند تا نیروی کمکی 

خودت هم برو خونه یکی تا وقتی خونه جدید رو چیدن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارم ولی ترحیم اینه اثاث کشی کنم

چند ماهته عزیزم؟ جمع کردی اساستو؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

اره جا ب جا شدم اما خانوادم واسم جمع کردناما اینکه دنبال خونه میگشتیم سختم بودامسال دو سالو نیمشه جا ...

من خونوادم تهرانن اما میومدن کمک اما خب دیگه قسمت شد که بمونیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب قرار داد دوسه ماهه میبستی تا بچت ب دنیا بیاد

قبول نکرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند ماهته عزیزم؟ جمع کردی اساستو؟

هفت ماه

دارم جمع میکنم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

کارگر میگرفتی، بهتر از پول زوره

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

آره تو شرایط عادی سخته چه برسه تو بارداری ،من که تو شرایط شما نیستم چند روزه با اینکه فشرده کاری نمیکنم الان کمرم رو بستم و از درد کمر راه میرفتم نمی‌تونستم حتی دراز بکشم با سه تا بچه ،واقعا سخته،باید یکی حتما کمک کنه

اره یه چندنفر میاوردی کمکت میکردن و میرفتی جای مناسب تر

شوهرم قبول نمی کرد خیلی پشیمونم😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40