2777
2789
عنوان

امسال خونمونو تمدید کردیم بخاطر شرایطم جابجا نشدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 54 پست
آره تو شرایط عادی سخته چه برسه تو بارداری ،من که تو شرایط شما نیستم چند روزه با اینکه فشرده کاری نمی ...

اره خیلی سخته ،خدا کمکت کنه عزیزدلم

مگه بچه هات چند ساله ن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت نمیتونه بیاد کمک با مادرشوهرت با همون خواهرت و چند تا نیروی کمکی خودت هم برو خونه یکی تا وقتی ...

چرا میومدن مادر شوهرم گفت تو برو خونه ما خودم کمکی میگیرم با یکی از دختراش همه رو جمع میکنن و همه رو میچینن

نمیدونم انگار چشم و گوشمو بسته بودی به همه اینا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

عزیزم تاپیکاتو خوندم،شما با ای وی اف باردار شدی؟

آره عزیزم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
انشالله پاقدم نی نی خیر باشه و سال دیگه صاحبخونه شی

ان شاالله گلی

تشکر 😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا میومدن مادر شوهرم گفت تو برو خونه ما خودم کمکی میگیرم با یکی از دختراش همه رو جمع میکنن و همه رو ...

ای بابا حالا یه کاری کن زنگ بزنید به صابخونه که کرایه برامون خیلی سنگینه می‌خوایم بلند شیم شاید اونم حوصله مستاجر جدید نداشت کمش کرد براتون اگرم گفت پاشید که دیگه پاشید

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
یه کارگر می گرفتی برات جمع می کرد یکی دوروزم اون ور کارگر می گرفتی پول یه ماه اضافه رومی دادی پول کا ...

اره دقیقا انگار قسمت بود بمونیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدوم شهری ،خودت مشکل داشتی یا شوهرت

اراک شوهرم مشکل داشت 

صفر بود کلا اسپرمش

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ای بابا حالا یه کاری کن زنگ بزنید به صابخونه که کرایه برامون خیلی سنگینه می‌خوایم بلند شیم شاید اونم ...

قرار داد بستیم و پول رو هفته قبل دادیم

خیلی ادم تخسیه 

الانم که بخوایم پاشیم خیلی سخته،گشتن خونه با این شرایطم،و.....

ببینیم چی میشه حالا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله سال دیگه همین موقع نی نی بغل توخونه خودت باشی عزیزم

فدای تو...مهربونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قرار داد بستیم و پول رو هفته قبل دادیمخیلی ادم تخسیه الانم که بخوایم پاشیم خیلی سخته،گشتن خونه با ای ...

پس دیگه بیخیال شو و الکی اعصاب خودتو خراب نکن 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده