2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16392453/تعلیق-خودخواسته-دوباره-انجام-میدن

راجع به ثبت نام نمیدونید؟چرانمیشه دیگه ثبت نام کرد؟دلیلش

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

کی اقدام کردید تازگی؟ نمیدونم والا ممکنه خرابی سایت باشه

سه روزپیش یکی ازدوستانم اقدام کرده بود

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

بگید مرورگرشونو عوض کنن .... یا حافظه مرورگرشونو کلا پاک کنن ...‌ و ممکن هم هست برای پیش شماره سیمکارت باشه مثلا قدیم نمیشد مثلا با ۰۹۹۱ ثبت نام کرد چون سایت عدد ۱ رو قبول نمیکرد

@__mahyar

البته قبلا امتحان کردم عدد یک رو هم مشکلی باهاش نداشت سایت هنگام ثبت نام

بگید با یه مرورگر دیگه ثبت نام کنن یا اگه نشد حافظه مرورگر فعلیشونو کلا پاک کنن شاید درست بشه...‌ فقط قبلش شماره و رمز کاربریشونو بدونن

@__mahyar

البته قبلا امتحان کردم عدد یک رو هم مشکلی باهاش نداشت سایت هنگام ثبت نامبگید با یه مرورگر دیگه ثبت ن ...

سپاسگزارم