2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از زندگی لطفا بیاید

184 بازدید | 19 پست

۴ ساله جدا شدم حضانت پسرم با پدرش و دخترم با منه

امروز یاد ابن افتادم که شوهرم هیچوقت منو دوست نداشت،یاد بعضی خاطرات آزارم میده،این که تو چند سال زندگی هیچوقت کادویی برام نگرفت،هیچوقت جمله محبت آمیز نشنیدم و ...

الان هم چند ماهه احساس میکنم همکارم روم نظر داره و بهم علاقه داره ولی شک دارم که مورد مناسبی باشه آخه دو تا دختر دوقلو داره که البته همسن دخترم هستن ،دو تا بچه من و دو تا بچه اون باعث اختلاف میشه

دلم گرفته گاهی احساس کمبود محبت میکنم گاهی احساس تنهایی

بابا دلتنگتم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

خیلی کم فکر میکنم ولی بیشتر احساس تنهایی دارم

کتاب چگونه اعتماد بنفس خود را افزایش دهیم بخون بیشتر راجب تنهایی هم توش حرف زده برا من ک قشنگ بود البته اگه اهل کتاب هستی امتحانش کن ،نویسندش قاسم نصیرزاده فک کنم .کلا من ویدیوهاشم دیدم بهت میگه ک تنها نیستی