2777
2789

سلام خانما خواهشا از تجربه هات به من بگین من از زندگیم خسته شدم نمیدانم چکار کنم من با مادر شوهر و پدر شوهرم باهمیم تو یگ خانه همه چه مان باهم هست خرج مخارج غذا همه چه بعد مشکل اصلی اینجاست که همه چه هم دست مادر شوهرمه من با وجود که مادر دوتا طفلم ولی هیچ کاره ام نه اختیار دارم نه پول میدن به من نه هم شوهرم به سرو وضعم توجه داره نه به

من اهمیت میده نه ارزش قایله هیچه فقط مادر دوتا بچه شم کلی هم اذیت میشه تو خونه هم بچه هام کوچکه هم کار خونه هم چون دستم گیره هیچه ندارم پول لازم دارم برای خودم بچهام کارای دستی توخونه انجام میدم که پول ناچیزی داره خیلی هم ادئت مشم چون بچه کوچیکم تازه یگ ساله شه ولی بازهم شوهرم از بیرون امد همش غور میزنه سرم داد میکشه میگه تو یگ روز جای من باشی میفهمی کار چقدر سخته من همش جان میکنم تو اراوم تو خونه میخوابی بعدش به حرفای من هم که اصلا گوش نمیده تا یگ دو کلام حرف بخام بزنم میگه برو حرف نزن حوصله شنیدن ندارم مادرشم همش بامن بد رفتاری میکنه همش اذیتم میکنه زجرم میده  بعد میفتیم به دعوا مادر شوهرم همش میگه من تنبلم ولگردو ولخرج بعدهم هر موقع شوهرم امد خانه مادرش کلی فضولی میکنه بچه فلان کارو کرد فلاچه رو خراب کرد همش از این حرفا که منو شوهرم باهم درگیر شیم اون هم نافهمیدم مریزه به جان من سرو صدا راه میندازه من دعوا میکنه فوش میده توهین تحقیر به خانواده ام میکنه بعد ناراحت میشم همش زندگی ما اینجوری اس پدر شوهرم هم همش توخونه است من مسخره میکنه به من کنایه میگه مادر شوهرم هم جلوی شوهرم با من یگ جور رفتار داره بعد اون جور دیگر وقتی من میخام با شوهرم بگم اینا رفتارش با من جلوی تو دیگه جوره در نبود تو یگ جور دیگر ولی هیچ گاه شوهرم برای من فرست حرف زدن نمیده اونم مخصوصا حرف مادر شو اگه بگم تا نام مادرش بیاد وسط سرم داد میزنه که از مادرش حرف نزنم زندگی من واقا سخت میگذره من  هم شاغل نیستم که از عهده خودمو بچهام در بیام به سر وضع بچه هم هم توجه نداره حتی زمانکه بچهام مریض میشن من نمیتانم بدون اجازه مادر شوهرم ببرم دکتور اونا هم تا بچه نفس میکشه راضی نمیشه به بردنش به دکتر شوهرم همش سرد بی تفاوت توخانه هم باشه همش سرش تو گوشی هست  لطفا کمکم کنید راهنمایم کنید لطفا لطفا ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقای دکتر عزیزی هستن فکرمیکنم تخصصشون خوب باشه در این مورد ولی شنیدم یکم سرشون شلوغه دیر وقت میدن 

من خودم مجردم نمیتونم کمکی کنم ولی براتون دعامیکنم به خدا توکل کنید ان شاءلله درست بشه

پدرمادرت حمایتت نمیکن اگه میتونی باهاشون صحبت کن بگو با بزرگترا با پدر شوهرت صحبت کنن اگه میشه خونه ی جدا بگیرن براتون مستقل باشین الان که هیچی نمیفهمی از زندگی زناشویی

بچه هام چه میشن

یه بار شوهرتو بترسون تا بفهمه از خودش،، همینجوری موندی سوختی و ساختی خیالش راحته که هیچ وقت نمیری اگه یه بار بزاری بری حساب کار دستش میاد نمیشه که با شما اینطور رفتار کنه اسیر که نبرده باید خانوم خونه اش باشی 

یه چیز دیگه مطمئنی خیانت نمیکنه؟ 

پدرمادرت حمایتت نمیکن اگه میتونی باهاشون صحبت کن بگو با بزرگترا با پدر شوهرت صحبت کنن اگه میشه خونه ...

پدرم تو بستری مریضی هست از دست پا زبان مانده مادرم هم همش غرق مشکلات زندگی و پدرم مریضم هست بعدش که همه اونا ازمن دوره من جای که زندگی میکنم هیچ کسی رو ندارم هیچ کسی بخاطر همان چند بار تلاش کردم تا موفق شوم وارد این سایت شوم از راهنمایی ها تجربیات استفاده کنم شاید بتوانم شوهر لجباز مو به راه بیارمش