2777
2789
عنوان

شوهرم پروفایل گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 50 پست
بعد الان فکر کن یکی ازاعضای خانوادش یه زنگ نزدن حال نوشون رو بپرسن ،خواار شوهرم حتی ،خودم چند بار خو ...

ببین اینا دیگه میشه مسائلی که تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن

نمیشه حالا وسط،این اختلافا،توقع احوالپرسی و غیره داشت..

اونام شاید موندن تا تکلیفتون و خودتون دوتا معلوم کنید ،صلح هست یا خدانکرده جدایی

ببین اینا دیگه میشه مسائلی که تو دعوا حلوا خیرات نمیکنننمیشه حالا وسط،این اختلافا،توقع احوالپرسی و غ ...

واقعا توقع داشتم یه زنگ میزدن 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد الان فکر کن یکی ازاعضای خانوادش یه زنگ نزدن حال نوشون رو بپرسن ،خواار شوهرم حتی ،خودم چند بار خو ...

نههه‌ول اینا کن  واقعن خیله کاره چند روز میگذره 

هنوز نیومده دنبالت خاک توسره شوهرت 

خسته‌ام از‌آدمای زنده کش مرده پرست

الان آرزومه بیاد بریم مشاوره،خودمم پول مدارم تک برم

انشالله درست میشه و میاد

بببن یکم سیاست داشته باش

و اگر احیانا برگشتین

دیگه حرف خانواده پیش نکشید،اونم ارامش میخواد وقتی میاد خونه،زن و زنانگی میخواد

اینا رو به تو دارم‌میگم ،چون تو مخاطب منی

و گرنه اگر ایشون بود میگفتم که اون باید شما رو به عنوان زن درک کنه و شنوا باشه و ارومت کنه

ولی فعلا شما ،،لااقل تلاشتو بکن

نههه‌ول اینا کن واقعن خیله کاره چند روز میگذره هنوز نیومده دنبالت خاک توسره شوهرت

دقیقا ازشنبه ی هفته ی پیش پسر ۶سالشو ندیده پسری ک جونشومیدادتاخار توپاش نره آخه بخدا موندم 

سکوت رو خیلی تمرین کن، سیاست و زنانگی داشته باش

مردا واقعا اعصاب ندارن میان خونه تازه بشینن فش و غر خانوادشونو بشنون

بازم میگم خیلی چیزا هس اون باید یاد بگیره،ولی مخاطب الان شمایی 

انشالله درست میشه و میادبببن یکم سیاست داشته باشو اگر احیانا برگشتیندیگه حرف خانواده پیش نکشید،اونم ...

خداشاهده هزارویک تابلا سرم آورد قهر نکردم نیومدم خونه ی مامانم ،اینم خودش،گفت برو بعدش گفت حالم ازت بهم میخوره برنگرد بچه هم پیش خودت باشه بهمم پیام نده شمارتومیبینم ک س خ ل میشم😊💔

دقیقا ازشنبه ی هفته ی پیش پسر ۶سالشو ندیده پسری ک جونشومیدادتاخار توپاش نره آخه بخدا موندم

یعنی‌هرکی‌نگاه‌میکنی از‌زندگیش‌ می‌ناله 

ونمیدونی چجوری بهش امید بدی

سکوت رو خیلی تمرین کن، سیاست و زنانگی داشته باشمردا واقعا اعصاب ندارن میان خونه تازه بشینن فش و غر خ ...

ب جون خودم خیلی تمرین کردم ولی با سکوتم بدتر شد ،بدنر حق رو به خودش میداد 

خداشاهده هزارویک تابلا سرم آورد قهر نکردم نیومدم خونه ی مامانم ،اینم خودش،گفت برو بعدش گفت حالم ازت ...

عزیزم💔 میدونم واقعا سخته.واینکه یدفه اینم بهت گفت اصلا انگارشوکه شدی

حالا فکر نکن زندگیای بقیه گل و بلبله

سکوت میکنن با  نازو عشوه و مطلومنمایی شوهر و نگه میدارن 

یعنی‌هرکی‌نگاه‌میکنی از‌زندگیش‌ می‌ناله ونمیدونی چجوری بهش امید بدی

میرم بیرون و خیابون واینا مردمو میبینم میدونم همه مشکل دارن ولی میگم نگا همه. دارن میرن خونه ی خودشون من این وسط بلاتکلیف با یه بچه خداااایا🥲

عزیزم💔 میدونم واقعا سخته.واینکه یدفه اینم بهت گفت اصلا انگارشوکه شدیحالا فکر نکن زندگیای بقیه گل و ...

دل سوزیم ازاینه بقیه هرکاری دلشون میخواد میکنن ولی باز شوهراشون واسشون بال بال میزنن منی ک صدمو گذاشتن براش ،حالا براش بعضیا شدم ک خوشحاله کنارم گذاشته 🥺

میرم بیرون و خیابون واینا مردمو میبینم میدونم همه مشکل دارن ولی میگم نگا همه. دارن میرن خونه ی خودشو ...

هرکی یجور مشکل داره

حانواده ها رو اصلا به شوهرت سعی کن گله هم نکنی ،حالا که استانه تحملش پره،خودتم الکی خراب نکن

کلا خانواده رو وارد بحث نکنید

اگر چیزی گفتن در خلوت با شوخی و جدی  در خلوت جواب فامیل شوهرو بده ،،خیییلی وقتا هم باید گذشت کنبم و اصلا جواب ندیم 

جلو شوهرت خودت. و خراب نکن

میرم بیرون و خیابون واینا مردمو میبینم میدونم همه مشکل دارن ولی میگم نگا همه. دارن میرن خونه ی خودشو ...

الهی‌بگردم

واقعن‌نمیدونم‌چی‌بهت‌بگم‌که‌دردتو کم‌ کنه 

حالاکه‌بچت پدر خوبی نداره یه مامان قوی باش 

توهم عکس بچتو پروفایل بزار

بنویس تنها مرد خونم تویی 

یا نمیدونم چیزی که بفهمه 

دل سوزیم ازاینه بقیه هرکاری دلشون میخواد میکنن ولی باز شوهراشون واسشون بال بال میزنن منی ک صدمو گذاش ...

عزیزم مطمین باش هرکسی حتی بظاهر خوشبخترین ها،هم،کلی چالش داشتن و احتمالا با گذشت ،گذروندن