2777
2789
عنوان

شوهرم پروفایل گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 50 پست
اسی بدون هیچ مشکلی یدفه گفت دیگه برنگردین؟

ن بحث داشتیم کلا یه مدته ازبعد عید اصلا خیلی زندگیم داغون شد سر هرچیزی قهرو بحث و دعوا واینا بعدش چندروز قبل اینکه بگو برو خونه ی بابات ک من هردوسه هفته یبار میام ،بلز بحث داشتیم بعدداشتیم اوکی میشدیم خودش،گفت برو خیالم راحت باشه اونجا سرو صدا نیست بعدش صبحش گفت دیگه نیا 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌خوبی راستی آشتی کردی باشوهرت یانه؟

ن دیکه گلم هنوز نیومده دنبالمون میگم ک تازه اینجوری پروف گذاشته عکسایه پسرمم حذف کرده انگار داغ ترش کردن 

اها پس یکدفه نبودبحثاتون بیشتر سر چیاسبحث زیاد ارامش و میگیره خستش کرده

بخدا هرچندوقت یبار مامانش پرش میکنه زنداداشت خرج نمیکنه پول جمع کنه فلانه شماهم جمع کنید جمع کنید چرا میوه میخری چرا فلانو زیادمیخورید اینومیندازه جون من زندگیمو ازهم میپاشونه بعد یه مدته انقدحساس شده پیرم کرده ازبس سر هرچیزی گیر میده وحشتناک شده البته کلا ازاول تند خوبود بدتر شده بود جفتمون ازهم زده شده بودیم 

توام پروفایل بزار هر کسی لیاقت پدر شدن نداره شاید اسم پدرو یدک بکشه اما دلیل نمیشه پدر بشه پدر حرمت ...

ن بابا بخدا حتی عارم میاد عکس العمل نشون بدم بزار بادردوحرص خودش بسوزه 

به‌جهنم توهم‌کوتاه‌نیا‌ چقد این مرده رو مخه

بعد الان فکر کن یکی ازاعضای خانوادش یه زنگ نزدن حال نوشون رو بپرسن ،خواار شوهرم حتی ،خودم چند بار خواستم پیام بدم بیخیال شدم 

بخدا هرچندوقت یبار مامانش پرش میکنه زنداداشت خرج نمیکنه پول جمع کنه فلانه شماهم جمع کنید جمع کنید چر ...

بنظر من یه سری مهارتا یاد لگیرین میتونزد زندگیتونو درست کنید

مشاور و غیره

میدونی بحث زیادی و اینکع مدام حرف خانواده رو پیش بکشید ادما میبرن یجا، بااینکه حتی حق با تو هم باشه

هردو تون حق دارین و خسته شدین هردو 

میدونم توی تاپیکت گفتی میخوام جدا شم پرسیدم دلیلش؟

هزارتادلیل دارم بخدا ولی بازم بخاطر پسرم نمیخوام جدا شم سخته خیلی سخته ولی گویا ایشون ب سیم آخر زده 

بنظر من یه سری مهارتا یاد لگیرین میتونزد زندگیتونو درست کنیدمشاور و غیرهمیدونی بحث زیادی و اینکع مدا ...

الان آرزومه بیاد بریم مشاوره،خودمم پول مدارم تک برم