2777
2789
عنوان

کنکوریای تجربی بیاین واجبه

61 بازدید | 2 پست

کسی هست که همایش فیزیک یحیوی 1403 رو داشته باشه؟ من جزوشو گرفته بودم پارسال ولی هرجا گشتم همایششو ندیدم. خودم داشتمش ولی نتونستم پارسال سر موعد ببینمش شرایط بدی پیش اومد. توروخدا میتونین کمکم کنین خواهش میکنم واجبه. همایش امسال هم حتی ثبت نام کردم ولی اصلا فرق داره با جزوه ای که من دارم 

قیمت بده میخرم ازش فقط کامل باشه همایشش

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

دوستان خواهش میکنم بیاین باهم یکی باشیم تاپیک نزنیم‌دیگه تا سایت خلوت و کم‌ بازدید بشه اگرم کسی تاپیک زد بهش اطلاع بدیم بیاین باهم یکی باشیم تا بهمون اهمیت بدن این سایت از وجود ما پر بازدید ترین سایت شده و شده منبع درآمد خیلیا ک خودتون میدونین ما نباشیم اونام نیستن هر ی تاپیک ما برابر با حقوق بیشتر اونا پس اگه ما باهم اعتراض کنیم و اعتصاب کنیم بهمون رسیدگی میشه👍🏻👍🏻👍🏻 هرکسی موافقت داره از امروز تاپیک نزنیم لایک کنه هرکسیم زد بهش اطلاع بدین ماهم ی حق و حقوقی داریم باید اجازه پاک کردم پیام هام و تاپیک و هام و نظرامون داشته باشیم ولی بهمون اهمیت نمیدن تا سایت خودشون پر بازدید تر بشه

اینجا حتی نمی تونیم کامنتی یا عکس یا تایپکی که میزارم رو حذف کنیم اینجا یه سایت زنونه هست ولی پر مرده اگه تو هم راضی نیستی با من باش

(اینو تو همه تایپکا بزار

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم.  🌚✨️️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.