2777
2789

بچه ها چون تا بحال دو تا از دوستام با خودکشی از دنیا رفتن وسواس شدیدی نسبت به این موضوع گرفتم

از شانس بدمم هر کی باهام دوست میشه یا باهام حرف میزنه متمایل به خودکشیه

همش استرس دارم دیگران خودکشی کنن

حس میکنم اگه جلوشونو نگیرم من مقصرم

و این هیچی من خودم از همه سویسایدال ترم

نمیدونم چیکار کنم

جدیدا هم یکی بهم گیر داده

حس میکنم اگه هر کاری میگه نکنم ممکنه بره خودشو بکشه

چون خودم این افکارو دارم نمیتونم حقیقتا نمیتونم جلوی یکی دیگه رو بگیرم

دارم نابود میشم 

سعی کن ازشون فاصله بگیری یا بهشون تذکر بده جلوت از این حرفا نزنن 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

نه میتونم به حال خودش رهاش کنم

نه میتونم بهش کمکی کنم

بگم برو روانپزشک؟ نمیره

بشینم دلداریش بدم؟ نمیتونم نمی‌پذیره نودم توی همین حال هستم میدونم دلداری دادن دیگران چقدر رومخه

ازونور کابوس شب و روزم شده که یوقت نره بکشه اینم خودشو 

خسته ام خستهههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن ازشون فاصله بگیری یا بهشون تذکر بده جلوت از این حرفا نزنن

امروز بهم پیام داد که رفتم بازار طناب بخرم

اضطراب و استرس و خاطره سخت خودکشی دوستم اومد جلوی چشمم

وا اون دوتا دوستات چرا اینکارو کردن😐بعدم نگران نباش اصلا به تو مربوط نیست تو اخه مگه مسئول مرگ و زن ...

هبچکدوم دوستای خیلی صمیمیم نبودن و دقیق نمیدونم ولی باز بابتش مثل سگ عذاب وجدان دارم که نکنه کاری از دستم برمیومده و نکردم؟؟؟

بابا من رندوم با یکی دوست شدم پیام داده که امروز رفتم بازار طناب بگیرم...

وجدانم نمیذاره ولش کنم

کمکی هم نمیتونم کنم

بخدا افسرده تر از همشون خودمم

خودم در تلاش برای پیدا کردن یک راه بدون دردسرم بعد چجوری به یکی دیگه کمک کنم اخه😭😭😭

منم این اتفاق برای عزیزترین دوستم افتاد...منم الان وسواس رو دارم برای عزیزانم...همین حالی که داری رو ...

وای واقعا وحشتناکه

حالا خود وسواسش به کنار

اینکه مثل آهن ربا آدمایی که میخوان خودکشی کنن رو جذب میکنم عذاب‌آوره

وای واقعا وحشتناکهحالا خود وسواسش به کناراینکه مثل آهن ربا آدمایی که میخوان خودکشی کنن رو جذب میکنم ...

همینطوره...

تو مسئولان نیستی عزیزم...کمک کن بهشون و براشون دعا کن..حال بدی هست...سوره ناس و فلق زیاد بخون

عزیزم با همچین آدمایی دوست نشو سلامت روانت از همه چی مهمتره ، منم دچار این اضطراب و وسواسم و زندگیم ...

آخ آخ

واقعا مثل آهنربا جذبشون میکنم انگار

بعد وجدانم نمیذاره قطع رابطه کنم

یکی دو ساعت انلاین نمیشه تمام وجودم اضطراب میشه

آخ آخواقعا مثل آهنربا جذبشون میکنم انگاربعد وجدانم نمیذاره قطع رابطه کنمیکی دو ساعت انلاین نمیشه تما ...

الهی عزیزم 🥺 سریع تر حالتو خوب کن گلم وگرنه بیشتر بشه زندگیت رو سیاه میکنه و نمیشه ازش بیرون اومد

اول از همه باید بگم که هیچ‌کس مسئول خودکشی دیگران نیست. این مسئولیت خیلی سنگینه. تو هیچ وقت نباید خودتو مقصر بدونی. در مورد نگرانی‌هایی که داری، تو نیاز به کنترل بیشتر روی این افکار داری. استرس زیاد میتونه باعث بشه این وسواس بیشتر بشه. یه چیزی که میتونی امتحان کنی اینه که وقتی این افکار بهت حمله می‌کنه، سریع حواستو پرت کن به کار یا فکری دیگه که از این افکار دور باشی. هیچ وقت خودتو مجبور نکن که جلو کسی رو بگیری چون این مسئله بیشتر از چیزی که فکر می‌کنی به عهده خود فرده. اگه فکر می‌کنی این احساسات بیشتر از حد تحملته، نیاز داری که کمک حرفه‌ای بگیری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!