2777
2789
عنوان

یعنی زندگی ماهم شده این فقط

331 بازدید | 45 پست

صبح زود پاشه بره سرکار شب بیاد سفره جلوش پهن بشه با غذا خوردنش فیلم ببینه و لام تا کام حرف نزنه خوابش بگیره بره رو تخت اونجام سرشو بکنه تو گوشی تا خابش بیاد تموم شد و رفت 

دریغ از یه سوال یه حرف هیییچی هییچی یساله دارم تحمل میکنم هربار اعتراض کردم تهش شد دعوا و بحث و مظلوم نمایی تهشم باشه تو راست میگی فرداش همون اش و همون کاسه 

چار روز دیگه سالگرد ازدواجمونه

ادامشو تو کامنتا بگم اگه هستید؟

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

خوب چرا ازدواج کرده، می‌تونست نهار شام رو بیرون بخوره دیگه

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ادم پر انرژیم از اونایی ک دوست داره کلا حرف بزنه راجب همه چی احساسش اتفاقاش بعد این اقا عین ماسست هربارم ک میگم چرا هیچ حرفی نمیزنی بعدش ک ازم سوال میپرسه دیگ دلم نمیخاد جواب بدم ب حرفاش

خسته میشه سر کار خب

در کل بعضی ادما کم حوصلن

مث من 

من حتی با مامان بابامم حرف نمیزنم

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

خسته میشه سر کار خبدر کل بعضی ادما کم حوصلنمث من من حتی با مامان بابامم حرف نمیزنم

ادم وقتی مجرده هرکار کنه خودشه و خودش ولی وقتی متاهل میشی مگ الکیه نیاز های طرف مقابل رو نا دیده بگیری بعدش بگی حوصله ندارم اخلاقم اینه فلانم بهمانم