2777
2789

دخترم تقریبا دوسالشه دندون جلوش بیشترش شکست یک مقدار تیز شده نمیتونه چیزی بخوره بردمش دکتر گفت دندونای دیگشم پوسیدست جنسش خوب نیست باید با بیهوشی درست کنی اینم بکش خیلی نگرانم کسی هست راهنمایی کنه تجربه ای دارین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره هم کشیدیم هم درست کردیمالبته بیهوشی نبود ولی پروسه سختیه، بچه ها همکاری نمیکنن

بیهوشی خطرناک نیست؟ بعد میگن اگه بکشی دندون دائم دیر در میاد یا کج و کوله میشه راسته؟

چرا دندونش شکسته؟به خاطر قطره اهن؟؟بعد دندون بکشی بچه چطور غذا بخوره؟

من دندون شیری دخترم،خراب بود عصب کشی کردم ،ولی ۸ سالش بود،۲ سال رو نمیدونم ،خیلی کوچیکه

اما امسال یه دختر ۶ ساله تو پیش دبستانی پسرم،با همین بیهوشی دندوناش درست کرد 

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

آره من دندونای جلویی دخترم لق بود اما نمیافتاد اصلا نمیتونست چیزی بخوره بردم دندانپزشک کودکان براش،کشید هردو رو همزمان،

برای دختر دوستمم از چرخ فلک افتاده بچه، دندون جلوییش یک مقدار شکسته نبردن دکتر کلا زده لثه اش سیاه شده دندون های جلو سالمم سیاه شده

دکتر گفته دندون اصلی هم دربیاد دوامی نخواهد داشت زودتر مداوا نکردید

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بیهوشی خطرناک نیست؟ بعد میگن اگه بکشی دندون دائم دیر در میاد یا کج و کوله میشه راسته؟

اطلاع ندارم از بیهوشی برلی دندان ولی خب چه میشه کرد

دختر من ۵ سالش بود یکی رو کشید دکتر چون زیریش داشت درمیومد،سه تای دیگه رو ترمیم کرد

البته الان دیگه همشون افتادن

چرا دندونش شکسته؟به خاطر قطره اهن؟؟بعد دندون بکشی بچه چطور غذا بخوره؟من دندون شیری دخترم،خراب بود عص ...

هم شیر شب هم جنس دندوناش خوب نیست مثل خودمه همش خراب میشه آخه بدجوری شکسته اذیته خودم میگم اگه درست کنن بهتره ولی از بیهوشی هم میترسم عوارضش