2777
2789
عنوان

ینی من بدجنس و حسودم

210 بازدید | 17 پست

دخترخالم با عشقش که هفت سال دوست بودن ازدواج کردن 

من بخاطر بیماری که دارم نمیتونم ازدواج کنم 

یکم غبطه میخورم وقتی باهم میبینمشون خیلی حسرت میخورم 

اما به جون داداشم بدشونو نمیخاما 

من تو این هفت سال کمک کردم بهم برسن

چیکار کنم حسود نباشم 😞

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت یه واکنش طبیعیه مثل عصبانی شدن ولی باید کنترل بشه که خودت عذاب نکشی یا آسیبی به طرف نزنی

اسیب که اصلاااا فقط حسرت میخورم میگم چرا زندگی من اینجوری شد 

در اون حد حسود نیستم از اینکارا کنم

اسیب که اصلاااا فقط حسرت میخورم میگم چرا زندگی من اینجوری شد در اون حد حسود نیستم از اینکارا کنم

زندگی عادلانه نیست و این از درک ومنطق ما خارجه.. راستی چرا نمیتونی ازدواج کنی مگه مشکلت چیه

زندگی عادلانه نیست و این از درک ومنطق ما خارجه.. راستی چرا نمیتونی ازدواج کنی مگه مشکلت چیه

مشکل پوستی ژنتیکی 

نوروفیبروماتوز 

شدید نیس اما بارداری سخته اگه با بارداری بدتر نمی‌شدم یا بچم مثل خودم نمیشد مشکلی با پوستم نداشتم 

مشکل پوستی ژنتیکی نوروفیبروماتوز شدید نیس اما بارداری سخته اگه با بارداری بدتر نمی‌شدم یا بچم مثل خو ...

خب میتونی ازدواج کنی ولی بچه دار نشی یکیو پیدا کن که اونم بچه نخاد

عزیزم اگه بختی داشته باشی مطمئن باش میشه..چه بسیار آدمایکه مشکل تو رو ندارن ولی چون بخت نداشتن ازدوا ...

اره اینو قبول دارم 

یکیم هست بیماری منو داره ازدواج کرده خیلی هم از من وضعش بدتره